- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGoblin
őstag
Nekem az tetszett anno mikor vásároltam Apple Store-ban, hogy besétáltam a bluetooth miatt felismerte hol vagyok épp a boltban. Levettem a polcról ami kell, a telefon már pittyent. Be is adta a cuccot, beszkenneltem a telómmal és kifizetem Apple Pay-el és kisétáltam. Senkihez egy árva szót nem szóltam.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz icecave #185196 üzenetére
Kisebb lesz a kamerasziget akkor valószínű én is hozom a kötelezőt idén.
Viszont ezt a pro max ot el nem adom (neki adom muternak) ,amúgy nem is kéne vennem még új iPhone t mert nagyon szeretem a mostanit és meg is fogadtam ,hogy használom legalább 2 évig ami nálam nagyon ritka.
Lehet a seggemen kéne maradni még ezzel a 256gb os iStyle os jószággal.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #185203 üzenetére
Ahogy én sem. Bár, a 11 pro max több, mint egy éve megvan, ez rekord.
Egy AOD-os Apple watch-nak jobban hasznát venném most az S4 helyett, mint egy új iPhone-nak, de az ésszerű döntések azok az élet minden területén jellemzőek rám, kivéve, ha az valami műszaki cucc
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Luck Dragon #185203 üzenetére
Sztem nem lesz kisebb a kamerasziget ,vagy talán 1-2mm el ,akkor meg hatalmas nagy baromság lenne lecserélnem a 11 pro max ot.
Talán 120Hz es kijelzőt kapunk ,de az ios amúgy is annyira szépen siklik ,hogy annak sem látom hatalmas előnyét ,próbálok okos maradni és nem cserélek még.Amúgy is még garanciális a mostani 2022 06.-ig ,épp pereg a szavatosság.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz icecave #185200 üzenetére
itthon nincs apple store
fillért nem ér a kinti élmény, az is csak egy bolt, akkor inkább menj át svájcba és ott vegyél na ott már szépen lehet spórolni
400k bruttó áfás áron a 12PM .... ---> [link]
#185211r3dsnake pont ezt akartam írni hogy az a bizonyos energy-saving LTOP OLED screen kell hozzá, mint az S5/S6ban is van
[ Szerkesztve ]
-
-
Rage47
veterán
Nekem csak egy telefotó kamera kéne a minibe
-
Totheground
addikt
Két napja feltettem az iOS 15 PB-t, de nem tudom megszokni, hogy a Safariban lentre került a status bar vagy minek hívják.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Totheground #185223 üzenetére
Állítólag már az új beta ban vissza lehet rakni az eredeti helyére ,végül rájöttek ,hogy gáz.
-
Totheground
addikt
Úgy tűnik opció lesz.
> The bottom tab bar has been redesigned to appear below page content. An option to show the address bar at the top is also available. (81118141)Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nagyúr
Na, voltam erre-arra
Persze, voltam a Lindt gyárban is, vettem az egész családnak egy kis szépen becsomagolt diabéteszt.
A minik otthonra kellenek természetsen zenére, telefon kihangostásra, videóbeszélgetés kihangosításra, stb. Itt is kipróbálnám, de a wifi igen gyenge, nem tudom, mennyire működnének. Persze úgysem fogom kibírni, úgyhogy nemsokára indul a setup.
-
nagyúr
válasz vans? #185230 üzenetére
89 euró volt darabja, gondoltam, egy próbát megérnek a mac minimhez stereoban, plusz azokra, amiket mondtam. Sajnos, itt az apartmanban olyan fos a wifi, hogy az egyiket kibontva a bekonfigolás is rohadt sokáig tartott, de utána még a zene "átadása" telefonról sem ment, stb. Szóval reseteltem és visszarktam a dobozba. Majd otthon októberben tesztelem. Ejj,de soká lesz az még.
-
nagyúr
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #185238 üzenetére
Egs!
Tegnap pizzát rendeltem vacsorára 95 percre hozta Forte.
Kérdem a futárt, hogy WTF?
Ja sorry egész nap délelőtt óta 4 futár van a körzetre. Kicsit feltorlódtak a rendelések.
Hát jó...
Üfsz persze nem ajánlott fel semmit kárpótlásként, a visszaigazoló emailben 85 perc volt, ami szintén kb adat, nincs mit tenni.Az már csak hab a tortán, hogy 5 perc sincs kocsival a Forte, ha ránéztem volna a mailre akkor nem este 8-kor jött volna meg a 6 után rendelt pizza.
⭐ Stella
-
Ngtx
aktív tag
Szia mindenki!
Tudtok nekem ajánlani olyan tokot amin a gombok illetve a telefon alsó része végig ilyen “kivágott”?
Akàr itthon, akár Kína, de inkább utóbbi.apple user
-
TechN7ne
nagyúr
Az is lehet ,hogy az M1 kerül az új telefonokba ,vagy az túl nagy chip lenne bele fizikai méretre?
iPad Pro ban már benne van ...GreenGoblin
Lehet nem férne bele ,vagy sok lenne a fogyasztás egy kisebb akkumulátornak.
Am elég erős lenne egy iPhone M1 / 8gb rammal[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest