Hirdetés

  • Itt az AOC új 280 Hz-es monitora

    ph A C27G2Z3 egy 27”-es és ívelt VA panelt használ Full HD felbontással, és tudásából nem hiányzik az Adaptive Sync sem.

  • Újabb Play mobil a Honortól

    ma Kínában bemutatta a Honor a Play 60 Plus készüléket, mely felénk később Lite vagy X-szériás telefonként jelenhet meg.

Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz M1995 #39843 üzenetére

    Pár hete van iPhone-om, családi "maradvány", ezt nyertem meg. Régebben nagy Apple fan voltam, 94-ben vettem az első Macintoshomat. Nézem egy ideje ezt a telefont és azt látom, hogy ennél a cégnél megállt az idő. A rugalmasság legkisebb szándékát sem látom, sőt minden "szolgáltatásuk" arról szól, hogy tudjanak minél jobban az agyamban turkálni.
    Vannak olyan napi apró dolgok amit egyszerűen nem értek. Pl a wi-fi kikapcsolásánál nem azt akarom, hogy lekapcsolódjon a hálózatról, hanem azt, hogy kapcsolja ki a azt a fogyasztót. Nem a Settings-ben akarok turkálni ezért. Sőt néha szeretném tudni, hogy mennyi a pillanatnyi áramfelvételem. Miilliamperben.
    A programokban állandóan keresgélnem kell a visszalépés gombot, főleg ha nem gyári az app. Az Android 13-nál egy legyintés a képernyő jobb szélén és visszaléptem. Bárhol, bármikor. Azt sem értem, hogy miért szeretik a pocsék akkumulátor időt? Minden "fejlesztést" (ami már egy ideje mások után kullogás) patikamérlegen mér a cég borzasztó felárral..
    Szóval csak ülök és nézem ezt a készüléket és néha azon gondolkodom, hogy mit nem látok ebben a készülékben úgy ahogy mások és mitől lesz sok tulajnak ettől a telefontól nedves a bugyija.

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák