Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz l.skywalker #26413 üzenetére

    Jött egy "bácsika" lemérte a sebességet a speedtest-en 3x egymás után, majd közölte, hogy van kapcsolat és minden rendben :((

    Mondanom sem kell, azóta is folyamatosan megszakad. Mivel az ONT bridge módban van, így mindig van mögötte router. Én már a második router-el próbáltam ki, de megszakad. Próbáltam több különböző UTP-vel, azzal is megszakadt. Sajnos közvetlenül a gépbe dugva nem tudom hosszasan tesztelni, mert itthonról dolgozok és a céges VPN nem engedi, hogy az azonosítást közvetlen a számítógép végezze és úgy lépjek fel a céges hálózatra, csak router mögé tudom berakni. Hétvégén megpróbálom direktbe tesztelni, de szerintetek lehetséges az, hogy az ONT-ben van a hiba, annak ellenére, hogy az én eszközeim dobják el a hálózatot?

    Két router-el is kipróbáltam. Régebbi darabokkal, de 3 nappal ezelőttig minden rendben volt. Az egyik router-ben engedélyezve volt a DHCP is és egyéb dolgok, a helyére beraktam egy másikat, ahol csak a PPPoE-t állítottam be minden mást off-ra raktam és így is ledobja.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák