Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz zzola #22043 üzenetére

    Van egy ilyen rész, hogy:

    "Az RTL Klub és a TV2 ún. Must Offer típusú tévé, azaz a Médiatörvény hatályos rendelkezései alapján a műsorterjesztőket szerződéskötési kötelezettség terheli arra vonatkozóan, hogy minden nézőnek biztosítsák a csatorna elérését. Ez magyarul azt jelenti, hogy olyan nincs, hogy a Telekom vagy a UPC azt mondja, kösz, de nekem ez a két csatorna pénzért nem kell, szevasztok."

    A vastag betűs részt lehet úgyis értelmezni, hogy ő biztosítja az előfizető számára, de ha az előfizető, telefonon, írásban nem kér belőle, akkor azért már csak ne erőltessék rá!

    Most ez olyan, mint a Mindig TV, vagy az analóg szabadon fogható adás volt régen. Biztosították, hogy elérhesd? Igen. Viszont nem volt kötelező, ha nem akartál tévét venni, meg antennát, akkor nem nézted.

    Igen, erre még rájön az áfa... A kedvezményes díj a 135 Ft+ a 150 Ft viszont már a szolgáltatók által is könnyen lenyelhető. Megmagyarázná, hogy a Telekom pl miért nem riogat vele.

    Azt is megcsinálhatná az Invitel, hogy a Családi csomagból kiszórna olyan adókat / főleg sport adókat / amelyek sokba kerülnek, és amelyekre nincs kötelezettsége benntartani. 6 darab 130 Ft-os adóval egálban lenne akkor is, ha maximális díjjal számolunk. Ha meg kedvezményessel, akkor elég 2-3 darabot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák