-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
karoka01
csendes tag
válasz kabelmania27 #10150 üzenetére
Köszi a választ! A fent lévő képek hány megás netet akarnak bemutatni? 5 megásnak szerintem sok,10-nek meg kevés.... de én is eléggé hülye vagyok még hozzá csak ezért kérdezem :/
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz karoka01 #10151 üzenetére
6Megabites, pont megvan
Szerintem nem lesz vele a gond, Kecskeméten jó szokott lenni a net.
Csak akkor szokott lassabban menni ha központi hiba van, de szerencsére ez elég ritka és akkor is max pár óráig lassabb a net, de attól még használható.
Kérdezd meg a másik topicba is, szoktak írni többen Kecskemétről.[ Szerkesztve ]
-
karoka01
csendes tag
Ezt is köszönöm szépen!!! Átnézek a kábelnetes topikba is meglesem miket írnak
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Újabban az invitel milyen wifi-vel szerelt modemet biztosít új előfizetők részére?
-
ibax
csendes tag
Sziasztok.
Gondolkodom Inivtel-es IPTV megrendelésén. Jelenleg egy MIXER M csomagom van, 5 MBites ADSL internettel, vezetékes telefonnal.
Azt szeretném kérdezni, hogy
1) milyenek a tapasztalatok az IPTV minőségével kapcsolatban (egy 107 cm-es HD-st tv-n nézném)
2) van HD csatorna a kínálatban szereplő 70 csatorna között?
3) van a settop boxnak HDMI kimenete? vagy mivel csatlkozik a TV-hez?
4) általános elégedettségKöszi mindenkinek előre is!
-
J.C.G.
aktív tag
Az én tapasztalatom a következő. tudom sokan nem értenek velem egyet, sőt.
2 tv van itthon LG 32LK450 (olcsó) és Pana 29PX20P (CRT)
Ezelőtt műholdas digi volt itthon. az LG-re egy digitális RCA kábellel volt kötve míg a Panára egy scartal.
A Panán sokkal szebb élesebb képet kaptam, míg az LG egy viszonylag szép képet produkált.
Most Mixer M csomag van itthon optikán. Lg-re HDMI kábelen, míg Panára scartal csatlakoztattuk az Albis 8000-t. Panán kristály tiszta a kép, szín minden tökéletes. Lg-n már más a szitu. Az SD adások mosottas, mesterkélt képet mutatnak, de a színek élénkebbek lettek. A pár ingyenes HD csatornán kissé jobb a kép, de meg se közelíti minőségre a CRT képminőségét. Szóval én nem látom azt a nagy minőség javulást a műholdas tv-hez képest. Ha teheted rendeld meg a HD csatornákat mindenképpen. szerintem csak így éri meg.
20 Hd csatorna van a kínálatban.[ Szerkesztve ]
-
J.C.G.
aktív tag
válasz kabelmania27 #10161 üzenetére
Abból indultam ki, h IP TV-re akar váltani.
Ami tetszik:
1, tegnap tévéje. akkor nézem meg az adott műsort amikor éppen akarom. reklámok áttekerhetőek.
2, rögzíthető műsorok
3, megállítható műsorok
4, működik rendesen az EPGAmi nem tetszik.
1, több profilt kell létrehozni ha nem ugyan úgy állítod be a csatorna listát mind a két készüléken.
2, készenléti állapotból pin kódot kér.
3, a szokásos kifagy a beltéri, esetleg load error többszöri áramtalanítás után is.
4, van úgy, h a csatorna lista nem jelenik meg.
5, van úgy, h az EPG nem jelenik meg vagy villog.
most hirtelen ennyi jut az eszembe. -
J.C.G.
aktív tag
válasz Reag3nS #10163 üzenetére
Én csak a saját tapasztalatomat ismerem ezzel kapcsolatban.
Az RTL-hez tartozó csatornákon, Discovery stb csatikon eddig működött rendesen. semmi bajom nem volt ezzel a részével. Miket olvastál róla.
Ami még hiba volt az a videotéka. ott úgy kifagyott a box, h csak áramtalanítás után kelt életre. -
vizslakutya
senior tag
Üdv!
Van olyan köztetek ,akinél utólag húztak be optikai kábelt a lakásba?
Érdekelne milyen rombolással,felfordulással jár ez ill utána,hogy néz ki a lakásban a kábelezés?[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
ibax
csendes tag
jelenleg mindigtvextra csomagom van. most fog lejárni a hűség, és nem szívesen hosszabbítanám meg, mert a CI modult 12 hónap után már bérelni kell (+1300 Ft). tehát kb 8000 HUF lesz a Mixer M csomag és a mindig tv extra csomag. azért gondoltam, hogy váltok, mert 8000 HUF-ból kihozom a tv-s Mixer M csomagot, abban pedig már 70 csatorna van, a jelenlegi 17 helyett.
-
J.C.G.
aktív tag
válasz vizslakutya #10166 üzenetére
Egy egészen vékony kábel jön be a lakásba. A régi kábelcsatornába húzattam be, de ezt nekem kellett megcsinálnom anno. amúgy a gázcsőhöz akarták rögzíteni. Egy szekrényt és egy ágyat kellett megmozdítanunk.
-
Sanyabá
senior tag
Analóg adásból váltottam át kábel tv-re(,Invitel) 47' tv, de elég sz@r a kép minőség . Kis tv-n még el megy,de nagyon . Kérdésem, miért nincs HD minőségű adás? Vagy valami box kell(-ene) hogy élvezhető minőséget kapjak?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
MODERÁTOR
-
Sanyabá
senior tag
válasz Intruder2k5 #10172 üzenetére
Antennán keresztül fogtam a szabadon fogható földfelszíni csatornákat,amiből 3 HD minőségben jött.
Kábelen meg analóg jön,erre vonatkozott a megállapításom, ill. a kérdésem.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
MODERÁTOR
válasz Sanyabá #10174 üzenetére
Ez csak attól függ, hogy mit tartalmaz az előfizetésed, és nálatok milyen technológia érhető el! Sajnos nem tudom, hogy az invitelnek van-e egyáltalán digitális kábeltv szolgáltatása, vagy csak az invitv, ami ugye ip alapú... Illetőleg van olyan eset is, amikor mindigtv-t adnak! Ez ott áll fenn, ahol az elérhető sávszélesség nem teszi lehetővé iptv használatát! Persze vannak kivételek, amikor így is bekötik, aztán jön a szopás! Kockásodó kép, fagyások, stb...
-
Sanyabá
senior tag
válasz Intruder2k5 #10175 üzenetére
Net, és tv előfizetésem van. Az ember azt hiszi hogy kifizet egy csomó pénzt , és minőségi adást is kap érte.
Nincs itt egy Invitel-es szaki?A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Sanyabá
senior tag
válasz kabelmania27 #10178 üzenetére
Nincs valahol olyan térkép amiről meg lehet állapitani hogy az adott területen milyen adás fogható?
Mi az a dvb-c adás?
576i-ben jön az adás a full HD-s tv-n. Nem szemcsésnek nevezném,hanem olyan elmosódottnak,kontúratlannak.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Sanyabá
senior tag
válasz kabelmania27 #10181 üzenetére
Ezek szerint nálunk sajnos nincs dtv.
Köszönöm!A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
gejzinho
csendes tag
Hozzám (33-mas körzet, elvileg szintén sima ADSL) január 15.-én jövő hét keddjén jönnek bekötni az Invitel IPTV-t. Egy 10 megás netre dobják rá a mixer L tévés csomagot, és egy 102 centis Samsung ue40 es 6540-es full hd led tévén nézném(?), nézem(?) majd. Szóval ha tudsz várni keddig, majd referálok róla
Jómagam a biztonság kedvéért még egy UPC Directtel is megtámasztom a tévés "lefedettségemet"
-
Sanyabá
senior tag
válasz kabelmania27 #10183 üzenetére
Net Sprint 6 Megás.
-
Sanyabá
senior tag
válasz kabelmania27 #10186 üzenetére
Analógban , kábelen van.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Az Invitel mixer csomagokról mit tudtok? Mert nemrégen volt itt egy Inviteles ember, aki ajánlotta a Mixer díjcsomagot, hogy most nála áttudunk váltani, és ezek lenének benne:
Családi TV+15M net + Telefon.
Megnéztem az invitel keresőjét, és ott ezt nem találtam. -
Orlin
addikt
Hello!
Nekem megint akadozik a net!Most pl van,de megint nem volt egy ideig...
más is tapasztalja?LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy én a világvén lakok, de az Invitel címkeresője szerint a címemen elérhető a 15/5-ös net. Ezt én baromi elképzelhetetlennek tartom... mivel jelenleg mikrohullámú netem van, amit 2008-ban köttettem be, és akkor még semmilyen ADSL net sem volt a környéken, és azóta se tudok munkálatokról...
Valószínűleg ilyen hiteltelen a címkereső, ugye?
Írok az Invitelnek is, ha nem tudtok megerősíteni abban, hogy hibás a címkereső jelzése, csak gondoltam így gyorsabban kapok Tőletek információt.jelenleg 10/0,5-ös mikrós netem van egy kisebb helyi cégtől és nagyon utálom. (garantált sebesség 128kbps....)
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz South Velen #10190 üzenetére
Szia!
Nem biztos, hogy a fejlesztés látható volt, lehet a régebbi központ nem volt alkalmas DSL szolgáltatásra, és ezt cserélték le közben, amiről Te nem feltétlenül tudsz! Gondolom vezetékes telefonszolgáltatás azért van az utcában, a ház előtt...?! Egyébként itt is írhatsz Ace Ventura fórumtársnak, aki Invitel dolgozó, és általában szívesen segít mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Intruder2k5 #10191 üzenetére
Igen, vezetékes telefon van, de úgy tudtam, nem DSL alkalmas, legalábbis 2008 előtt, amikor felszerelték a mikrohullámú antennát a környéken, semmilyen szélessávú internet lehetőség nem volt felénk. Mindenesetre bíztató, amit mondasz, hátha lehet belőle valami, bár most nézem a T-Home azt mondja a címemre, nem elérhető az internet szolgáltatás. (Gondolom 42-es körzetben a T hálózatát használná az Invitel is).
szerk.: egy utcával arrébb már a T-Home is hozza, hogy elérhető......
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz South Velen #10192 üzenetére
A T nem ad el semmilyen szolgáltatást Invitel területre, még ha a weboldaluk egyes pontjain ennek ellenkezője is van feltüntetve!
Ezt anno én is próbáltam, amikor tele lett a hócipőm az Invitel-el, több T pontot is megjártam, szerződés kötésre készen, de mindenhol csak széttárták a kezüket! Az Invitel köt T területre, de fordítva ez sajnos nem megy! Ezért aztán később UPC-s lettem, amit azóta sem bántam meg!
-
South Velen
addikt
válasz Intruder2k5 #10193 üzenetére
Igen, úgy is írtam, hogy a T területre kötne az Invitel. És hát én T területen vagyok. De úgy néz ki, mindegy is, mert a T szerint nem elérhető. (elnéztem az előbb mert egy utcával arrébb sem azt írta, hogy van, csak "nem tudja a rendszer megállapítani") Az Invitel viszont írja a címemre, hogy elérhető.
Azért dobok egy emailt az Invitelnek, ha más nem azért, hogy vegyék ki a címemet, ha egyszer nem elérhető... Nekem sajnos nincs választási lehetőségem, (pedig szívesen lennék UPC-s) úgy néz ki, marad a mikrós net. (ennél talán jobb lenne az Invitel...). Mondjuk nem tudom van -e jelentősége, nem hiszem, de a speedtestem Invitel-t ír ki, de gondolom annyi csak, hogy a helyi cég - Contactnet Kft (amelynek úgy néz ki monopóliuma van a címemen) az ő netüket osztja tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Más tényleg nem tapasztal kimaradást?
25-ös körzet...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
válasz Intruder2k5 #10196 üzenetére
Nekem is van 5 percig majd nincs 5 percig.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
válasz Intruder2k5 #10198 üzenetére
Aham.Az lesz csak gondoltam írok ide mielőtt neki esnék a kábelezésnek.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Ace Ventura
addikt
válasz South Velen #10190 üzenetére
Szia!
Dobj egy pontos címet privátban, holnap ráméretek.Üdv:
AceÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest