Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz sqpp #24354 üzenetére

    Azt is megcsinálhattam volna, hogy a január elején megérkezett Gigabyte Z170 alaplapomat visszaküldöm, mert időközben kijött a Z270 chipset. Meg amúgy se voltam megelégedve a tuninggal, de inkább eladtam, bukóval itt az aprón.
    De ez is belefért volna a 30 napba.

    Miért nem lehet legyőzni az amazon-t

    Nah, pont az ilyenek miatt nem veszek semmit kiskereskedőktől. Mert megy a fa**oskodás, meg a szőrszálhasogatás, csak addig kedvesek az emberrel, amíg ott nem hagyom a lóvét.
    Mellesleg az iPon is megcsinálja, hogy kibontogatja a cuccokat, használják, tuningolnak vele a srácok, majd megy tovább újként!
    Az amazonon legalább odaírják, hogy használt, vagy kibontott, vagy akármi.

    Arról nem is beszélve, hogy az Intel kibaszása az egész. Cserélgetik a chipsetet, hogy véletlenül se legyen jó visszafelé.
    Bezzeg a LGA775 foglalat... túlélt majdnem 10 chipsetet. :K (955,965,975, P35,X38,X48,P45, csak, hogy a főbbeket említsem)

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák