- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tragger
tag
Hello!
Nagy gondban vagyok az E8200-asommal.Már szerte-széljel teszteltem, de egyszerűen nem tudom megérteni. Már lipi67 is segít msn-en, de egyszerűen nem oldódik meg a probléma.
A probléma maga: tuning: 450-es FSB,8x szoró, ramok 1:1-ben a procival. Alapfesszel is elindul rendesen. Prime/Orthos stabil (1-2 órát járattam eddig) DE a COD4 kidob egy idő után, vagy néha kékhalál, de az a ritkább. +fesszel is ugyanígy csinálja. Már ott tartok, hogy 1.250V-ot kap a CPU, most tesztelem 2 óra orthosra. Aztán majd utána COD4, elvileg majd ott dől el minden. A biosban nem tudom, hogy számít-e, hogy Turbo vagy Extreme a beálíltás(mondjuk eddig extreme-en el sem indult a gép)
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Esetleg van valakinek valami ötlete?A gép teljesen friss, még ropog. -
Tragger
tag
A memók 1.98V-ot kapnak de 2V-on is hasonló a helyzet. 5-5-5-15-ön mennek. Nálam alapjáraton turbnóra áll, ha valamit huzok. Ha visszaállítom standard-re akkor minden visszaáll. Már alapjáraton is teszteltem mindent, ugy stabil volt prime-ban/orthos-ban.Memókat is teszteltem már nem keveset(mondjuk ahhoz képest, h 1066-osak, nem mennek azon, azaz hibáznak mint a fene 2.1V-on sőt még 2.2-n is.) Mi a különbség a turbo és extreme beálíltás között?
-
Tragger
tag
Teszteltem egy kicsit COD4-el, most nem dobott ki, de a hangszaggatás meg volt, ami kidobás előtt a "jel". Szóval itt még nincs vége, holnap folyt.köv. a COD4-teszt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.