- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
csasaKKP
senior tag
Khm, srácok, ezt nézzétek:
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Maximusz
aktív tag
Sziasztok!
ZTE Blade-el megoldódott a helyzet, lehet vele játszani?
Szerintetek ZTE Blade 3-on megy a játék, ha valakinek ez van, és megy kérem írja meg. Telefon vásárlás előtt állnék, és fontos lenne , hogy menjen rajta az ingress (hasonló árkategóriában [<50 ezer] valaki tuna javasolni )?
maximusz
-
cris78
őstag
Most kaptam egy ilyen e-mailt: pac@nianticproject.com has invited you to an exclusive beta test of Ingress.
Aztán most kiderül érdemes e volt várni.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
csasaKKP
senior tag
Végre, 4 hét után megjelent egyik beküldött portálom a játékban. Egyből befoglaltam. Még további 8-nak kell megjelennie, de ez már haladás. Sajnos XM nagyon gyengén gyűlik, nem tudom minden nap, minden portálomat újratölteni.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
Így van, egy nevezetességet lefényképezel a telefonoddal, valahol a lakhelyeden, vagy akárhol. Ahhoz, hogy meg lehessen állapítani, hol készült a kép, be kell kapcsolni a GPS helymeghatározást és a kamera beállításainál be kell kapcsolni a helyinformációt/geotagginget, így a kép EXIF adataiból a pontos hely kiolvasható. Hibás/geotag nélküli képet ne küldj be. Megnyitod a képet, és ráböksz a megosztásra (a telefonomon így kell), kiválasztod a NIA Super Ops (Ingress logós) lehetőséget, és e-mailben a fénykép cím megadása után el is küldi a fejlesztőknek. 2-3 hét az elbírálás, de úgy tűnik sokat késnek, túl vannak terhelve. Tulajdonképpen ennyi.
-
dokee78
félisten
Ugye ennek csak pesten van értelme vidéken nem igazán.
-
dokee78
félisten
Aktiváló kódot honnan tudok szerezni?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
-
zozyk
addikt
Kb 1 hónap az átfutási ideje a beküldött portáloknak,most került be a játékba,amit november végén küldtem...
-
cris78
őstag
Láma kérdés! :-) Én csak olyan portált láttok a közelemben ami kék vagy zöld. Szűz portál nem lehet már? Az milyen színű? Ha,beküldök egy képet és aktiválják, mint portál, arról én, hogy szerzek tudomást?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
dokee78
félisten
Mikor kapok activáló kódot?
Tegnap igényeltem. -
csasaKKP
senior tag
-
zozyk
addikt
Egy G+ felhasználó megcsinálta az ingress app-ot kisebb felbontásra ( Wildfire S) és ARM6-os gépekre is...+
Felraktam saját DB-ra,hátha kell valakinek...[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
A játékot 800*480-as felbontásra készítették, de attól még elfut kisebb felbontáson. Csak grafikai problémák lehetnek.(pl.: lelógó szöve, stb.)
-
batai15
félisten
szerintetek egy alcatel ot 995 telón hogy futna? valszegy nyírbátorban énleszek az eggyetlen harcoló:'(
-
csasaKKP
senior tag
Miskolci valaki?
-
Benciky
csendes tag
Sziasztok!
Valaki aki már benne van a játékban megtudná nekem nézni, hogy Kiskunhalason hogy áll a helyzet? Nagyon érdekel, hogyha végre megjön a kódom, milyen helyzetre számítsak kisvárosunkba -
csasaKKP
senior tag
Kiskunhalason nincs jelenleg aktív játékos, csak szürke (semleges) portálok vannak. Érdekel mennyi van?
Szerk.: Mivel kevés van, gyorsan leírom. A Semmelweis téren van egy, valamint a Kussuth út és a Széchenyi út kereszteződésénél (Kuruc Vitézek tér környéke) van viszonylag közel egymáshoz 3, összesen tehát 4 van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! A kek szin melyik csapat? Szereztem 1 terkepet (kodom meg nekem sincs) hogy keszuljek a genfi akcioimra
-
novoszath
senior tag
nekem is sikerült meghivot szereznem
csak a felbontással van gondom 320*480as a felbontásom és olvashatatlan a szöveg rajta....
szegedi esetleg v.ki?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
andikaaa
aktív tag
Sziasztok! A kód=a meghívóval? E-mailben fogják küldeni? Hol van ehhez játékleírás? Köszi!
-
dokee78
félisten
Én még mindig nem kaptam kódot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest