Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz ^Clown #27832 üzenetére

    az igazsághoz hozzátartozik, hogy vasárnap este volt, 1 kirándulás a Pilisben, 1 vacsora és 2 pohár Freixenet Rose már mögöttem volt, és még így fáradtan is rutinfeladatnak tűnt fellépni a netre. valóban nem figyeltem, a szokott módon lépkedtem előre, és csak utólag, amikor magamhoz tértem próbáltam meg összerakosgatni az emlékfoszlányokat, hol siklott félre a dolog, mi volt az első jel, aminek gyanúsnak kellett volna lennie. pl, hogy még sosem kért olyat, hogy a router alján lévő pin kódot üssem be. (még rajzon is mutatta, hogy fordítsam fejre és a vonalkód mellett lesz). aztán adott egy kulcsot, amit jól le kellett mentenem, és a következő OK megnyomásával keltettem életre a szörnyet mert már jött is a segélykérő sikoly a másik szobából: "Micsináltál az internettel?"

    a megoldást végül az hozta, hogy reseteltem a routert, de mire kész lettem, a másik gép (és tulajdonosa) már aludt, úgyhogy kíváncsi leszek, mi lesz, ha legközelebb megint megérzik egymást...

    mindenestre legyen a példám tanulság mások számára, hogy a számítástechnikában fontos az éberség, hogy minden pillanatban készen álljunk, mert a gonosz nem alszik, és bármikor lecsaphat.

    köszönöm mindenkinek a segítséget!

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák