Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz HSM #105569 üzenetére

    Az elmúlt 2 hétben vettem 2 hasonló paraméteres gépet az irodába. Valamit nem jól csináltok.

    Ha semmi lényeges diffit nem érzékelsz a T430 "talán a világ létező legótvarabb szutykosabb TN kijelzője" és a bármi más között, akkor itt én már nem tudok mit tenni. Az az anno feláras "prémium" cucc, amit beleraktak minimum érdemelt volna egy kínzókamrát.

    Nem kell semmit ecsetelni, beépítettem vagy 100 IPS-t X200-x220-x230 gépekbe az évek alatt. A tulajok arca, véleménye és majdnem sírásra fakadása nekem elég. 62% sRGB ide vagy oda, koloriméter balra vagy jobbra, ghostos sutaságok avagy sem, nem hiszem, hogy fizikai erőszakon vagy egy köteg pénzen kívül bárkit rá tudtál volna venni, hogy csináljam vissza. Mindegy most milyen asztali monitor meg csoda TN meg 19990%-os sRGB színtér. Le-van-ejtve magasról. Az egyik egy emberhez méltó megjelenítő, a másik pedig DOS-ra éppen alkalmas.

    Nem háromszor mentem ki, hanem háromszor nyomtattuk ki a doksit, mire legalább a közelébe értünk annak, amit tippeltünk. Neki nem a látogatásom kellett, hanem egy kék keret. Nos, ilyen szín a kijelzőn nyomokban volt.

    Mivel parttalankodunk és ma 5 tonna iratot pakoltam át, így jó éjt mindenkinek :R

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák