Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz szentkuti11 #105492 üzenetére

    Csak hogy értsd az E sorozat az a néhai Edge utódja, ami a ThinkPad legalsó kategóriája.
    Az változó hogy egy E miben butított, de általánosan elsősorban az anyaghasználat más, pl. 485 esetében T-nél PPC E-nél ABS műanyag, ami kevésbé tartós, WiFi nem Intel, hanem Realtek, más a zsanér valamivel gyengébb, kisebb az aksi, esetleg SHDD van benne, a legjobb IPS kijelző az a T-ben a leggyengébbnek felel meg és még pár apróság(nincs Thunderbolt, 2.0-ás USB-k 3.0 helyett, nincs WWAN). Illetve az E-re minding csak 1év garancia van.

    Kifejezetten a E485 esetében azt mondanám, hogy ha fontos az üzemidő a 2. generációs Zen még nem jobb választás az Intellel szemben.

    "grafikailag erős"
    Még dGPU esetében is ami nem Workstation, az nem lesz grafikailag erős, a Vega iGPU csak 10-15%-kal erősebb egy erősebb Intel iGPU-nál, bizonyos képességekben jobb a Vega, de nem erős. A nem workstationokba rakott MX150 vagy MX250 harmat gyengék valójában.
    E485 esetében pl: "Max resolution: 1920x1080 (HDMI)@60Hz" Csak hogy felvessem HSM által felhozott problémát.

    200k-ig szerintem a T480s vállalható gép minden problémájával együtt is, egy abszolút minőségi érzetet keltő még relative jól bővíthető gép. T470s-t azért nem mondom, mert a +2mag sokat jelent azért, teljesítményben.

Új hozzászólás Aktív témák