-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
Hát ha a mate 9 100% akkor a P9 olyan 75-80 a P9 lite 50%. Nem csak AnTuTu pontszámra gondolok de a P9 lite p8 szinten van a P9 45%-al gyorsabb lett a p8-tol a mate 9 is hoz 30-40%-ot pluszba a p9-re főleg grafika terén. De prociban és tárhely gyorsaságban is odabasz. Mondom úgy hogy volt p8 P9 és mate 9 van most. A P9 lite számomra hulla a 2gb rammal azért a min. a 3gb. Tudom elfogult is vagyok erezhetőnek nem mondanám napi használatban a p8 is jó volt de ha játékot indítottam elvérzet. P9 már jó választás. Az alá nem adnám ha most vennék telefont. Mate 9 pedig sajnos nagy de szokható. De megvárnám a p10-et hogy lenyomja a P9 árát. Akár egy mate 8 is jó választás lehet 80 körül van a használt piacon. Legutoljára 100 ezer volt a telekomnál.
-
pepetech
őstag
válasz
ANDROID??? #661 üzenetére
Nő is végezhet. Bármilyen munkát
. Én hiszem hogy te andi vagy
ha nem akkor én akkor is úgy hívlak
-
pepetech
őstag
Cunaja jöhet egy hülye kérdés?
te most kajak nő vagy vagy csak az adatlapodon poén az a női név ?
-
pepetech
őstag
Nem ehetne a topik nevébe bele rakni hogy mate 9 ?
olyan egyedül érzem magam. De akkor sem tágítok tőletek
ez jó csapat! Utoljára nem is tudom... Ja de még nem voltam ilyen csapatban
. Na jó a P8 topic tagjai is jó fejek voltak még MKVII kolléga is bepofátlankodott 1x jött amoledezni meg ájfonozni
. de ha jól tudom G4 mellett döntöttél akkor.
-
pepetech
őstag
szétidegelt a téma szerkesztés
...
Feladtam nem érdekel !
Minden egyes szerkesztés után felmásolni a telefonra, telefont újra indítani majd beállítani a témát, becsukni a tokot és látni hogy még mindig gagyi...
Na ez felbecsülhetetlen -
pepetech
őstag
válasz
ANDROID??? #482 üzenetére
Érdekesség képp a mate 9 gyárilag 20%-on sikít a töltőért nem 8 mint a P9 esetében
-
pepetech
őstag
válasz
ANDROID??? #403 üzenetére
Én azt mondom, hogy H7. Volt P8-am ami relatív ugyan az mint a H7 tudásra kijelzőre jobb mint a P9 lite de akkor már egy P8
.
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az aktív toknak a hátterét hol lehetne változtatni? Anno p8-on lehetett de megkapta a 6.0-át és megszünt. Most asszony p9-n sem tudom változtatni témával változik. De témát meg nem tudom, hogy kell szerkeszteni. Azért is írok ide mert láttam hogy valaki gyártott témákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest