Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy91
aktív tag
Csak szerintem hasonlít valamire, amit a nők használnak?
5900x - RTX2070 - 2*16GB 3600Mhz - Seasonix GX750 - 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus GT501 - Dell S2522HG
-
Beantech
tag
Már vártam ezt a fülest (vagy hasonlót), nem tudom miért lett ilyen elcseszett a design.
-
nyuszis
csendes tag
Én a 4est használom és elégedett vagyok vele. Nekem a lényeges, hogy biciklizés közben letudjak egy meetet úgy hogy rendesen hallanak. Ezt nagyon kevés füles tudja, elég sokat kipróbáltam. Ha már próba, akkor nem tudom értelmezni a próbáljuk ki vásárlás előtt ötletet. Én már harcoltam eladóval azért, mert én nem akartam megvenni egy fülest amíg ki nem próbálom hogy hogyan illeszkedik, ő meg azzal jött hogy ez egészségügyi előírás miatt nem lehetséges. Szal nem tudom hogy értette ezt a cikk írója. Ha mindenkinek küldd esetleg a Huawei egy tesztpéldányt vásárlás előtt, akkor talán így megoldható.
Szóval legközelebb ajánlom a tesztelőnek felvenni a tesztesetek közé, hogy pattanjon fel egy bicóra vagy ha kényelmesebb egy elektromos rollerre és nézze meg, hogy a menetszelet kiszűri vagy sem a mikrofon és az anc. Ebben nagyon jó a 4es, a cikkből nem tudtam meg, hogy az 5ös ezt hogyan oldja meg. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Általában futok (néha gördeszkázok is) a teszt fülesekkel, de törött bal vállal és könyökkel most ez kimaradt. Séta közben jól szűr, nem hallatszik be a szél.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
rigoberto
őstag
Nálam ez tuti kiesik..
-
Janaboy
veterán
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
Jó lenne olyan teszt is, ahol számítógépre csatlakoztatod és irodai háttérzajokat mennyire szűr meg egy megbeszélés közben.
Sajnos ez még a Youtube tesztekben is nagyon ritkaJanaboy
-
Beantech
tag
+1 80%-ban sok esetben én is irodai környezetben használom meetingekre ha nincs kedvem felvenni a nagy headsetet, érdekes lehet ott mennyire jó.
viragdani01: Itt hogy müködik a multipoint?
Pl. Ha csatlakoztatva van a telefonom és a gépem és pl. meeting megy a gépen de közben jön egy bejövő hívás a telefonon akkor rögtön átvált a füles a telefonra? Vagy csak én tudom átrakni kézzel a kimenetet? A Sony xm4 pl. azonnal átvált és ez elég idegesítő mert persze hogy akkor mondanak valami fontosat a meetingen de a füles meg átvált a telóra akit nem is akarnék felvenni. -
nexplo
őstag
Amennyiben lenne fekete vagy fehér (vagy még pár szín) simán elfogadnám, de ebben a színben csak asszonykám élvezné
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Zenelejátszás közben automatikusan átvált a telefonra, ha van bejövő hívás, vissza kellett már küldeni, így sajnos a meetinget nem tudom már kipróbálni.
A billentyűzet pötyögését nem tudja kiszűrni, a háttérből a beszédet némileg eltompítja, illetve a gépek monoton zúgását jól el tudja zárni az ANC. Legközelebb megnézem egy videóhívással, hogy mi a helyzet!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Beantech
tag
válasz
viragdani01 #11 üzenetére
Köszi az infót, szerintem akkor meetingnél is átváltana a telefonra általában nem figyeli a füles hogy éppen zoom/teams vagy csak zene megy, ehhez szerintem progi kéne a PC-re is ami összekapcsolja a fülessel.
-
nyuszis
csendes tag
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
Huhh, jobbulást!
-
nexplo
őstag
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
Es melyik sport kozben serultel meg?
jobbulast, most kapcsoltam.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyedi dizájnnal és nyitott kialakítással dolgozik a Huawei legújabb fülhallgatója. Csak maradjon meg az ember fülében.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest