- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
aktív tag
Segítséget kérnék egy pannonos huwei a számát nem tudom mobilnet telepítésében. Egy pentium3 256mb rammal rendelkező gépen a gépen xp prof pack 3 van. Elkezdi telepíteni és egy idő után telepítő lemezt kér de honnan adjak olyat. Egy laptomon probáltam ott simán feltelepűlt semmi gond nem volt. Lehet hogy kellene valami + driver a p3 miatt?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
aktív tag
Ja még annyit hogy egy másik mobilnettel az is pannonos nem tudom milyen számu gondolom huawei modemmel ment ezen a gépen a net. Elöttem telepitették ezt a mostani modemet elvileg felis települt mert a program futott amivel lehet csatlakozni csak a hitelesítésnél megált és nem csatlakozott. Én uninstall bedug telpít de addig sem jutottam el hogy a program települjön amivel lehet csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
Na az a helyzet hogy az én asztalimra se tudom telepíteni p4 xp prof sp2. A programot feltelepítette de utána kéri az xp cédét és hiába nyomok okét nem csinál semmit. Az eszközkezelőben az usb vezérlőknél sárga jel a huawei mobilnál. Tehát nem tudom még a tipusát se megnézni. A laptopon amire gond nélkűl felmászott minden azon xp home sp2 van ez jelenthet valamit?
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
Ja tényleg bocs, végül is én voltam a fasz mrt mikor kérte a p4-es gép az xpsp2 cédét én csak okét nyomtam de nem azt kellett hanem tallozni az i386 mappát utána megint valamit de azt már fejből nem tudom és utána meg valami usb... valami fájlt okéztam és telepűlt az usb vezérlőknél eddig sárga huawei. A p3-as xpsp3 gépen is igy akartam csinálni de ott nem jött össze mert hiába raktam be neki az xp lemezt magátol nem jelölte hogy mire tallozzak, igy ott nem sikerült összehozni a pannon netet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
- I5 / Chieftec 600w / ddr3 8gb / hibas alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs