Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    válasz akyyy #1414 üzenetére

    mindenki igy utazik ahogy akat meg tud, de en ezt nem javaslom. egy ilyen buszos vonatos zotykolodes utan teljesen hulla leszel, nem fogod tudni elvezni a varost, a turat. split kocsival is 7-8 ora. igy par ejszakar azert erdemes lenne eltolteni ott.

    sajnos ma vissza kellett jonnunk, reggel meg usztunk egy utolsot a legkozelebbi strandon, kajaltunk egyet egy kavezoban aztan elindultunk. gondolkodtam rajta, hogy csak este 6-7 fele keljunk utnak, de az mar keso lett volna :(

    hataratlepes teljesen sima volt, a kis hataron letenyen auto sem volt elottunk, csak az en vedettsegi karytamat kertek el, neztek meg, a csajomtol csak az utlevelet (neki nincs vedettsegije, de ez nem zavarta oket szerencsere), igy siman visszajott o is karanten, meg tesztkotelezettseg nelkul is. a palyan levo hatar nemtudom mennyire lassu/szigoru ehhez kepest.

    nagyon jo volt ez a ket het, sokat usztunk, strandoltunk, a legjobban egy a most hetfoi istria roadtripunk tetszett, megnezegettunk par kisvarost eszakon, aztan strandoltunk par orat premanturan es irany vissza krk. tobb, mint ot ora volt ez a 400 km-nyi vezetes, de nagyon megerte :K remelem aki ksobb megy annak is hasonloan kellemes lesz az ut, es nem lesznek majd nagyon tomottek a partok/strandok.

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák