Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz Gallmix #33285 üzenetére

    Ha én valamit OFF-ban írok, akkor szíveskedj te is ugyanúgy idézni!
    Nem véletlen tettem OFF-ba.
    Nem tudhatod, hogy egy Topik mennyire befolyásolja a bankok döntéseit, még az itt jelen lévő, a Raiffnál dolgozó Tag sem tudhatja, ha nem azon a területen dolgozik.

    Azt magamtól is tudom, hogy biztosan nem a Topik beszélgetései alapján döntenek egy kérdésben, de rá teheti az í-re a pontot akár ez is... csak a zárt Topik megvalósítása esetén lehetett volna most kizárni azt, hogy biztosan nem volt köze egyáltalán a döntéshez.

    Egyébként meg bizonyított tény, hogy a bankok rendszeresen olvassák a fórumokat, és abból leszűrnek ezt-azt, és a döntéseiket is befolyásolják. :U

    Az, hogy valaki kedveli a bankját nem tilos, de az, hogy te agyonreklámozod minden alkalommal a Gránitot, az már tényleg feltűnő és sok is kezd lenni.
    Az összefoglalóban lehetőség van elolvasni az ajánlásban, nem kell neked mindig kiélezni, és mindent analógiaként a Gránittal alátámasztani.

    A bankok is változnak sajnos hozzáállásilag, és elkövethetnek néha nagy hibákat is, melynek nagy visszhangja lesz. Ezt csinálja most a Raiff.
    Én "felvállalom", hogy nagyon kedveltem a Gold 2.0 csomagot, de NEM a bankot! Ez nagy különbség.
    Az, hogy a csomag kedvelését a bank nevével azonosítottam, vagy emlegettem én vagy mások, vagy azt írtam, hogy jelenleg nekem legjobb a Raiff, az nem ugyanaz, mint amit te kisarkítva említettél ma, tehát sztárolás nem történt, amit írtál:
    "...Raiiffaisen sztárolással nem volt gond évekig..."

    Más:
    Jó tanácsként leírom, hogy jó lenne, ha nem keltenéd a hangulatot tovább a megjegyzéseiddel, mert ha ez így megy tovább, akkor könnyen "repülhetsz" ismét egy időre a Topikból!

Új hozzászólás Aktív témák