Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz RR-13 #15430 üzenetére

    irtam én valahol hogy ez jó állapot? azt meg pláne nem írtam, hogy a user-ek a hibásak. de ezerszer valószínűbb, hogy az van, amit írtam, minthogy vagyonkimentes zajlana.

    a kommunikáció fos továbbra is, és érthetetlen, hogy miért vették le azt az üzenetet a honlapról (illetve sejthető, egy MNB, vagy GVH büntetésre készülve, szeretnék majd minél rövidebbnek feltüntetni a hiba észlelése és elhárítása közötti időablakot.)

    tudom, hogy te mindig is bizalmatlan voltál a Gránittal szemben, és ez most egy jó igazolás szamodra, de azért még nem kell mindenkinek nekiesni, aki objektíven és nem emocionálisan követi (vagyishát szeretné követni, mert infó persze nincs sok), hogy mi zajlik épp.

    eddig senki nem védte a gránitot. de korábban is volt (és ez sem pozitívum), hogy nagy forgalom mellett a mobil app használhatatlan szinten döcögött, és nem csoda, hogy egy ilyen leállás után is ez következik be. (egyetemi targyfelvetel feeling)

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák