Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz .tnm #13762 üzenetére

    Igen az a legtisztább, ha hónap elsején kezdi el a számlamegszüntetést a tulajdonos, mert így kell legkevesebbet fizetni, akinek kell. :K

    1. igen, mert csak a szolgáltatás tényleges időszakára "jár" nekik a díj.

    2. A másnapi felmondást, vagyis zárást a rendszer ajánlja fel nekik, ha minden feltétel adott ehhez, vagyis az ügyintézőnek nincs lehetősége kiválasztani, hogy 30 napos megszüntetést, vagy másnapi zárást válasszon ki.

    3. ez elég speciális "kérdés" volt, de amennyiben a feltételek adottak, akkor a rendszerük akár április 30-ai zárást is feltud ajánlani, de szerintem, ha 29-én kezdeményezed, akkor a 30. napra tör hónaprésznek számít majd a felmondás szempontjából, és kedvezményfeltételt nem fognak vizsgálni az utolsó napon sem ez miatt. (ez persze akkor derülne ki, mert erre példa még nincs)

    Ami biztos, hogy saját tapasztalatból tudom, hogy én hiába teljesítettem áprilisra is a min. 150 ezres utalást (2020. március 30-án), mégis kiterhelte a rendszer a 77 Ft-os számlavezetési díjat április 1-ére.
    Vagyis, mivel az Április 1. napja (mint 1db nap) is tört hónaprész, ezért erre nem vizsgálnak kedvezmény teljesítést. (nem is tették)

    Aztán lehet, hogy az én fenti logikám téves... :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák