Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
No hát hosszú kínszevedések árán, de végre-valahára elkészült az én gépem is. Még csak rev.1 verzió, mint látszik a videókártya hiánycikk belőle.
Összeszerelés terén megadtam a cuccosnak az időt és tiszteletet, hogy belülről olyan kulturáltan nézzen ki, ahogy őkelmét megilleti, és ne legyen egy halom kábelsaláta szétszórva. Hála az óriási belterületnek és a micro atx alaplapnak köszönhetően ez szerencsére egy baráti feladat volt.
Habár Fractal márka magyar földön talán annyira nem ismert, mindenkinek csak melegen ajánlani tudom! A CM, Lian Li, Antec és társaival abszolúte pariban van, ha netán még nem is jobb Annyi biztos, hogy a kiváló szigetelésének és korrekt gyári ventijeiknek köszönhetően plusz a jól megválasztott alkatrészeknek köszönhetően megfelelően csendes rendszert sikerült összedobni, mindenféle kompromisszum nélkül. Habár mint fentebb említettem, videókari téren még nincs döntés, remélem sikerül megtalálnom a megfelelő alanyt, ami méltóan halk a géphez, és teljesítményben sincs szégyellnivalója.Alább az összetevők láthatóak:
Ház: Fractal Define R2
Táp: Corsair HX520
Alaplap: Asus M4A78-HTPC/RC
Proci: AMD Athlon II X4 635
Procihűtő: AC Freezer 64 PRO
Ram: Corsair Dominator PC2-8500 C5 (2*2GB)
Rendszervinyó: Kingston SNV425-S2BD/64GB
HDD: Hitachi HDP725050GLA360/500GB & Western Digital Green WD5000AACS-00G8B1/500GB
ODD: Asus DRW-24B1LT
Kártyaolvasó: HKC Internal Card Reader
Billenytűzet: Logitech K300
Egér: Logitech RX1000Első bekapcsolás után öröm volt azt a minimális kis duruzsolást hallgatni, ami a két nagyobb hdd felől jött. Különben a házventiknek van még egy hangyafingnyi kis kattogó hangja, és a procihűtő pwm-es vezérlésével akad az asus standard szoftverénél még egy kis gond. Ezt leszámítva tényleg minden elvárásomat felülmúlja hang területén az egész cuccos. Hőmérsékletek terén sincs mit szégyenkezni: Idle 40 fok körül a proci és 36 fok az alaplap. Másfél óra everest terhelés után a proci 55fokig kúszik fel, az alaplap pedig 40-re. Mindezt úgy, hogy még így is alig hallani valamit. Az ssd-vel pedig egy más világ 64-es win7 alatt dolgozni. Már az maga totálisan elkápráztató, hogy ca. 20 perc alatt sikerült feldobni az egész rendszert! A régi core2-es rendszeremnél raid 0-ban két 7200-as hitachi vinyóval ez jócskán egy óra felett volt…
No de jöjjenek a képek (elnézést a maszatos házért, de szinte a legkisebb hozzáérésre már gyűjti a foltokat):
[ Szerkesztve ]
-
Osi222
tag
válasz Cthulhu Dawn #26494 üzenetére
Köszi, az Istennek sem sikerül
Más képmegosztóknál ilyen pogrémák nincsenek...
-
Osi222
tag
válasz Cthulhu Dawn #26494 üzenetére
Na azért sem adom fel, imageshack-en keresztül mennie kell:
[ Szerkesztve ]
-
Osi222
tag
Na Probber kolégának köszönhetően felvilágosultam, úgyhogy végre képekkel is szolgálhatok:
Nagyobb felbontásokat, és többit pedig itt találjátok: Picasa
-
Osi222
tag
válasz #97544192 #26500 üzenetére
Ha lenne előnézet opció, akkor ez nem fordult volna elő. De elnézést a szemetelésért, nem fog többet előfordulni
Kábelek elrendezésével legalább másfél órát pecseltem,sajnos amíg a vidkari nincs meg, ki fog lógni tápcsatija, ezzel sajna nem lehet mit kezdeni (max kiszedni addig, de azt sem szertném most). A többit szerrintem sikerült a ház adottságaihoz képest jól elrendezni, de ha bárkinek van építőjellegű ötlete, szívesen várom!
-
Osi222
tag
No kérem,
miután sikerült kihalászni végre a konfighoz megfelelő vidkarit, elkészült a már majdnem végleges rendszerem. Még van 1-2 rendeznivaló (pl. a bitumenszigetelés ragasztása elengedett egy 10 órás stabilitás teszt után), de alapjában véve mostmár majdnem teljességel elégedett vagyok
Íme egy kép a mostani állapotról, a többi pedig a picasa alatt kuksolható meg:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest