- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz cellardoor12 #5798 üzenetére
Nagyon rosszul látod ezt a dolgot.
Az, hogy ennyi és ennyi évig "hibátlanul" ment egy Codegen táp, az nem azt jelenti, hogy jó. (elég durva, hogy szinte pozitívumként mondják az emberek, hogy jó táp, mert működik)A másik pedig: a boltos, az boltos. Nekem állandóan azzal jönnek, hogy jók az ilyen Codegen minőségű tápok, mert rengeteget eladnak belőlük. Hát persze, hogy rengeteget eladnak belőlük, hiszen a hozzá nem értő ember meglátja a webshopon, hogy 500W-os táp, és csak 3 990 ,- HUF. Ránéz egy 400-asra, ami teszem azt BS2, s mit lát? 12 990 ,- HUF.
Szerinted, ha nem ért hozzá, melyiket veszi? Az eladók nagy többsége pedig (tisztelet a kivételnek) szarik arra, hogy a jóember egy biztonságos, erős tápot akar venni, avagy sem. A lényeg, hogy ne kelljen sokat tökörészni a looserrel, és le van róla a gond.Egyvalaki leírja, hogy a HKC szar, utána mindenki tételként kezeli.
Valaki leírja, hogy a HKC szar, mert tönkretette a gépét.
Gondolj csak bele, hogy az ilyen kategóriájú tápoknál az output feszt, egy primerben található elkóval szabályozzák. Az szépen az évek során kiszárad neked, aztán megküldi a gépedet mondjuk 5V-on 50V-al. Na akkor továbbra is nagyságrendekkel jobb, mint a Codegen? Egy kutya az összes. Az egyik csicsás, a másiknak szép a doboza, de az összes ipari hulladék.
Nem véletlenül vannak a tápos berkekben szintek, hogy innentől már tápokat árulnak, innen lefelé pedig csak tápnak látszó hulladékokat.Elnézést az offért, de nagyon szúrta a szememet a hozzászólás és a hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Valószínűleg 7 évig azért bírta, mert nem kellett határon teljesítenie. Egy Celeronnak, integrált VGA-val elég valószínűleg.
És mint ahoy már mondtam: Ide olvass be! Ez nekem egynél több rossz véleménynek tűnik! -
nesa
veterán
Ha te mondod ,nekem 8.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Everest / AIDA64 topik
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Synology NAS
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
Állásajánlatok