Hirdetés

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Mini-ITX méretű RTX 4070 Kínából

    ph A Zephyr egyedi tervezésű VGA-ja szokatlanul rövid hűtést kapott, mely állítólag nagyon hatékony.

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz niof #72598 üzenetére

    Egyrészt ha több RAMod van, úgy vettem észre, hogy a Win 10-11 simán többet is használ (talán előtölt?). Másrészt pedig ahogy mondod a sok RAM sosem hátrány. Pl tök jó, hogy nem kell bezárnom a böngészőt meg az összes ablakot, meg mindent, mielőtt játékot indítok, hanem simán maradhat a memóriában, mert amúgyis van elég neki.
    Aztán ha dolgozok, akkor előfordul, hogy közben neteznék, vagy amíg számítás igényesebb dolgot csinál, akkor közben játszana az ember, na oda is kell a RAM. Volt olyan, hogy 31,5GB foglalt memóriám volt, és mellette egy olyan játékkal játszottam ami 4GB RAMmal és bőven beéri.
    Ma már azért érdemes 32GB-ot tartani.

    #72600 niof : Ebben tévedsz. Kirívó és extrém példa, de van egy távolabbi ismerősöm, aki még ma is egy C2D gépen netezik Win7-el, és nála lkáttam azt, hogy eleve három chrome van nyitva. És mindegyikben 100+ ablak nyitva. Szerintem ő nem igazán érti a koncepciót, mert ha bármi oldalt felkeresett vagy valami, nyitott egy új ablakot, a régi meg el lett felejtve. Ugyanaz az oldal 10-20 példányban nyitva neki, de simán újat nyitott ha megint feljkereste. Mondanom sem kell, hogy a gépe elképesztően lassú volt (C2D, 3GB RAM, HDD) lehetet látni, ahogy kirajzolja az ablakokat, de neki fel sem tűnt.
    Az más dolog, hogyha tényleg eltérő ablakok és mind a memóriában van (memóriatakarékosság OFF) akkor 2-300 ablak simán átlépheti a 32GB RAMot is :D

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák