Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tkesy

    őstag

    THX! :R :R

    Tudom, hogy még lehetne alakítani rajta, főként a rammal, de örült árak vannak mostanság... A benne lévő ripjaws-t még '15 ben vettem a newegg-en, kb fele árban a mostani árakhoz képest... Feketére talán tudnék cserélni, de azzal szerintem nem mutatna annyira jól, fehérből meg nem sok van. Főként olyan amit a Ryzen is szeret,- ahogy olvasom a topikot az LPX-ek kiesnek,- esetleg fekete-fehér Trident Z lenne jó, de abból meg egy pár 3200-es 16GB-s CL16-os kit durván 80k (ipon), az meg a kocsira való nyári gumi szett árának fele... :U
    Ha találok valami jó üzletet a HA-n lecserélem, de addig marad ez... :(

    A hátsó ventit viszont idővel lefogom cserélni fehérre, az még a régi gépből jött át, két másik 12cm-el együtt, amik szintén be vannak építve, csak nem látszanak a képeken sem... :) Tehát van 3 db 12cm-es elöl, és 3db 12-es felül és részben ezért befele fúj a 14cm-es hátul, mert így "túlnyomás" van a házban, tehát kevesebb por megy be. Másrészt így a VRM-es rész és fenti radiátor is kap egy kis extra friss levegőt.

    A kábelek Merlin-től jöttek,- kicsit szívom is a fogam, mert megvan az alaplapi 2x4 tűs tápkábel fehérben, de sehogy nem tudom beépíteni, a ventik blokkolják,- a fésűket viszont ebay-ről (Kínából) rendeltem.

    [ Szerkesztve ]

    >>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

Új hozzászólás Aktív témák