Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz csontraket #53729 üzenetére

    Köszönöm! És még sokat is fog változni, még azért mindig nem 100%-os (van olyan egyáltalán?). ;)

    (#53730) Atke: ez miért is lenne modding kérdés? :U Ez a "hogyan is néznek ki gépeink topik" és az enyém így néz ki. Csak meglepődtem, hogy semmi reakció. És nem szóltam le semmit és senki cuccát sem, csak azt mondtam, hogy ez a topik inkább az "összerakott" (és általában elég drága) gépek topikja, így ennek tudom be, hogy itt egy "épített" gép nem arat sikereket. Ebben nem tudom hol van a "leszólás". A topik alapvető profiljáról beszéltem és nem egyes gépekről, ahogy te magad is úgy érzed a hsz.-ed alapján, hogy ugyanez lehet a baj. A nem 100%-ban megfelelő topik. ;)

    (#53731) fatal1ty1984: miért amit linkeltem az miért nem jó? De bedobom ide is akkor, csak nem akartam flood-olni a topikot. :B

    (#53733) do3om:
    Szerintem is jól néz ki, a gothard prototípusom is brutális benne csak kicsit igazíts rajta. A következő pácoláshoz úgyis szét kell szednem a gépet, akkor átfordítom 90 fokkal a hűtőt és akkor majd egyúttal meg is igazítom, ha tudom. Mert egy kicsit feszül a lefogatója, újat meg még lusta voltam készíteni.

    Nem muszáj azt leváltani
    Látom valaki azért el is olvasta amit belinkeltem. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák