Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lukaszokni

    aktív tag

    válasz bombibmw #41351 üzenetére

    Én kiszámoltam, összeadogattam a szálak hosszát és úgy jött ki 40 méter körüli érték, szal az a 10-10 méter csak akkor lesz elég, ha csak egy pci-e, sata kábelt harisnyázol le a kötelezőeken kívül, szerintem. (de még akkor sem)
    szal nézd meg a specifikációt, h melyik kábel milyen hosszú és számold ki, az a legtisztább.

    ZeroDK: nyugodtan vágd le a kábel végéről a zsugorcsövet, mert csak útban lesz, plusz ugye ha garanciáztatnod kell majd, az istennek sem fogod tudni az összes vezetéket visszagyömöszkölni bele, ez biztos. ;) Villanyszerelő boltban lehet kapni mindenféle méretben zsugoorcsövet, azzal majd pótolhatod.
    És mindenféleképpen számozd a vezetékeket és a csatlakozókon a pineket, mert a kis kínaiak nem foglalkoznak semmivel, csak dugdossák a szálakat séma szerint. Nálam a hosszabbító jellegű pci-e kábelnél volt szálkeverés - ami nem oszt nem szoroz - de egy 24pinesnél ha nem a helyére dugod vissza, akkor történhetnek kellemetlenségek.
    Ha meg egyesével csinálod, akkor nem szóltam, de ott arra kell figyelni, h a 24pinesnél az egyik pin üresen marad, nehogy rossz helyen folytasd a sort. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    mAtx4ever!

Új hozzászólás Aktív témák