Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
-
-
Ricsi.M
tag
válasz bigdady #1609 üzenetére
Családban öcsémnek is van egy A5100F, de ezek annyira belépőszintek, hogy felesleges hasonlítani az U8QF-hez szerintem... Az nekem sem tetszik, borzalmas szerintem a képe, attól függetlenül, hogy VA meg már az is DLED... de legalább olcsó volt. 70 körül... az U8QF pedig a Hisense csúcs LED tv-je... láttam már élőben, MM-ban, az nagyon meggyőző volt, csak egyedül a szoftver, ami miatt hiányérzetem lenne...
A Philips-et kellene élőben látnom valahol, hogy mit mutat, videókból nem lehet megállapítani ezeket sajnos... csak hát ugye nyakunkon ez a csodálatos ünnep, meg a járvány is, úgyhogy felejtős ez a történet, hogy bemegyek és megnézem...MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
KD6-3.7
őstag
válasz bigdady #1609 üzenetére
Inkább természetes. Nekem pl ezért is tetszik jobban a Hisense. Van a családban Samsung, Thomson ebben a belépő szintben. (TU7000,8000 és valami 6400-as Thomson) mindegyiknek mesterkélt a képe és színvilága. Én is állitgattam be őket a lehető legjobbea mozi/film módban. Hisense a legkontrasztosabb.
Izlések és pofonok. Úgy tudnám jól bemutatni, mint AMOLED telónál mikor a Vivid (atom durván túlszaturált) vagy a Natural (természetes) képmód között váltunk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest