Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SztiviVander

    őstag

    válasz SztiviVander #6357 üzenetére

    Nekem egyelőre úgy tűnik hogy a gyorsindítás bekapcsolása most nem kapcsolja be az ultra smoot motion-t ahogy korábban tette és amiért a gyorsindítást sose tudtam használni. De majd még figyelem.
    Ez a pinklila elég durva, ha már ennyire szinezni akarnak lehetett volna pár választható szín és nem ezt erőltetni mindenkire. Media lejátszó tényleg szarul fit-el bizonyos felbontású videókat, valaki írta hogy mozi nagyítást kell választani, oké, de a gond csak az hogy a media lejátsznónál csak fit, teljes és eredeti méret (=eredeti felbontás) van. Mivel a teljes méret és a fit ugyanaz így valószínűleg a fit van elrontva, annak kellene képarány szerint úgy nagyítani hogy szélességre kitöltse, magasságnál meg alul felül fekete csík.
    Hang normalizálása dolby atmos-al szerintem szintén elromlott, hol tök halk hol zavaróan felhangosítja, ez eddig tökéletes volt, most átkapcsoltam dolby virtualx-re, azzal kevésbé zavaró. Vidaa voice-ban továbbra sincs magyar nyelv és google továbbra se választható. Viszont lett apple tv és energia takarékosságra figyelmeztetés, ami biztos roppant hasznos. Jó, hát biztos jobb lett a rendszer belül is. Vagy nem :) De hátha ezután nem kell megint 2 évet várni egy frissítésre.

Új hozzászólás Aktív témák