Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    Topikgazda

    válasz tomriddle74 #7165 üzenetére

    Mire nem kaptál itt választ?

    Az első kérdés feltevésed között (ami egy egészen más lejátszóra vonatkozott) és a Q5 Pro megvásárlása között még fél nap sem telt el. Ezt nem nevezném valami alapos és türelmes tájékozódásnak sem (és nem miattunk nem volt az). Másra rá se kérdeztél a vétel előtt. Az összefoglalót sem olvastad el.

    Ha csak hallomásból ismered a KODI-t, mert máshol "istenítették" és kiderül, hogy neked nem is olyan fontos, akkor minek kellett körülötte ez a cirkusz?

    Mind 1... KODI-t továbbra is használhatod a Wrapper-el és tökéletes lesz minden amit írtál, plusz lesz egy jó kis Poszteres médiaböngésződ, de ha neked jobb a file böngészős (amúgy a Media Center pont erre való, "pőre" file böngésző a HiMedai-n) megoldás is, akkor Oké. Azok alól is a gyári HiMedia Player indul valószínűleg.

    4K YT: még az Apple TV 4K-n sincsen amúgy, meg a legtöbb Android-os lejátszón sem alapból. (Ez is látszik mennyire nem tájékozódtál). De van egy alternatív módja (app-ja) a megoldásának, ha fontos neked a továbbiakban akkor megkereshetem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák