- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
nagyobb peccs: link
ez a kedvenc aláírásom
-
Kempetlen
tag
válasz ROBERTOH #21651 üzenetére
Tetszik ez a build-mentős dolog (nem próbáltam, nem telepítek PTR-t). Remélem, auto-select is lesz végre egyszer azoknál a hősöknél, akiknél előre el tudom dönteni, hogy mit szeretnék bevetni, vagy ha amúgy is csak egy buildet használok.
A Tassadar assasinná konvertálása is elfért már.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Kempetlen #21652 üzenetére
RIP tracer tass. asszem ezután tracert csak zarya meg abathur mellett látjuk majd, kompetitívben legalábbis.
silverben ugyanúgy látjuk majd last pick-ként is, tank+heal nelküli csapatokban, ahogy eddig
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Kempetlen
tag
válasz FireKeeper #21654 üzenetére
Tracer + Tass már jóideje nem annyira legit. Aba + Tracer sokkal erősebb kombó, stun nélkül legyűrhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Kempetlen
tag
Nálatok nincs gond a játék indítással? A kliens 50-es verzión van, mégis verzió mismatch-et ír a játék. Nem segített a fájlok újraellenőrzése és a cache-mappa törlése sem.
-
Kempetlen
tag
válasz Kempetlen #21659 üzenetére
A kliens mögött befagyott az update process, mindahányszor próbáltam a frissítést. Uninstallálni se tudtam a Battle.net-et, szóval a megoldás az volt, hogy GeekUninstaller-rel és manuálisan takarítottam ki mindent, ami ahhoz tartozott a ProgramData-ból, AppData-ból és mindenhonnan, majd újratelepítettem. A játékot is újrahúztam akkor már. Így most jó.
-
Bocizozz83
tag
Sziasztok!
A játékok végén az összegzés elött mindig reconnectel a játék és nem is tér magához bármennyit várok vele.Valakinek van esetleg valami tippje?Tudnátok segíteni?Komplett gép szabadulna nem komplett gazdájától!
-
Kempetlen
tag
válasz Bocizozz83 #21661 üzenetére
Telepítsd újra a játékot, vagy ha úgy se jó, akkor a win-t is (ha még nem win 10, akkor az is baj). Utóbbi esetben érdemes lenne felülvizsgálni, hogy milyen programokat használsz. Ezen kívül instabil lehet a netszolgáltatás és bármi, de előbb szoftveresen kell kiszűrni a dolgokat.
-
_drk
addikt
Quick match-ben van valami pálya beállítás?
Eddig 10 gameből 9 Cursed hollow volt, és szerintem amúgy se a legjobb map, de így már rohadt unalmas is... -
Kempetlen
tag
A 40-es szint az p.füst. Pár száz szintet ha elérsz, akkor már kevésbé lesz jellemző, hogy full kezdőket nyomnak melléd.
Semmi extra követelménye nincs az Unranked-nek azon kívül, hogy meg kell lennie a 16 hősnek. De ha átváltasz a game módra, ez kiírja neked is... Mivel a free hősök is számítanak, és alapból kapsz egyet, és ha csak egy hőst megveszel, már játszhatsz Unranked-et. Érdemes is, mert a QM-et csak nyomorék idióták játszák.
[ Szerkesztve ]
-
Kempetlen
tag
Azért, amit írtam: csak balfaszok / kezdők játszák. Meg persze normál playerek néha szórakozásból, de azon kívül más nem nagyon. Majd rájössz. A matchmaker sokszor igazságtalanul állítja össze a csapatokat, nem tudsz reagálni / counterelni, mert úgy dob be, ahogy. Frusztráló, és nem ez a játék értelme. A játék értelme a draft és az azáltali együttműködés másokkal. Ha már minden role-ból megtanultál 3-at, akkor mindenképp Unranked / Ranked!
És egy rohadt fontos dolog új játékosként: Quick Cast beállítások + egyéb trükkök
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Kempetlen #21670 üzenetére
Akkor se fogják azt hozni, te is tudod jól.
Ebben kezdő vagyok, de dotába bele vertem majdnem 4k órát.
Itt egyelőre kicsit jobbnak tűnik a helyzet, csak az az 1 map már kezd unalmas lenni mikor ebben elvileg több is van.
Ez a quik match meg pont fasza mert 1 perc alatt sokszor már a hőssel állok a kapukban. Ez dotában 5-10 perc volt. -
Kempetlen
tag
Akkor sem a QM a cél. Ne a kezdőket vedd alapul, szerencsére 1000-es szint fölött van sok épeszű player is. Nameg csatlakozni is lehet ám másokhoz. Semmilyen szinten nem fasza az, hogy minden második meccsen elhoznak ellened egy full countert, csak azért, mert QM... Egyszerűen level 200 után felejtsd el! Egy rákfene. Mondom ezt 19 ezer meccs után...
Amit linkeltem, meg tényleg olvasd át! Bár már nem frissítem egy ideje, de a szöveg aktuális, és belinkelt quickcast.txt naprakész, jó kiindulási alap. Ami a leírásból hiányzik az az, hogy az account mappán belül most már a TalentBuilds.txt-t is érdemes menteni.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
a quick match arra jó hogy megtanítja az egyes hősök alapvető működését, a pályák működését, illetve felékszít néhány fura matchup-ra (mert elég random hősökkel pakol össze). de hosszabb távon én is az unranked módot ajánlom, mert a draftolás egy fél fokkal kevésbé igazságtalan, nem az RNG miatt kapsz mondjuk egy direkt countert az arcodba. mondjuk a tank/heal hiánya jellemzően probléma, mert kb a playerek 95%-a assassint akar játszani, és sokszor csakazért is azt hoznak még ha hiányzik is healer/tank a csapatból. összefoglalóban találsz leírást a draftolásról, illetve néhány tippet hogy melyik hősöket érdemes elsőkörben megtanulni.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
Kicsit aktualizáltam az összefoglalót, a hétvégén majd még pofozgatom, hátha akad aki használná még.
-
_drk
addikt
válasz FireKeeper #21673 üzenetére
De én itt ebben nem értem, miért utálják a supportokat.
Mondjuk a Lilivel elejétől a végéig szét darálhatod az ellenfelet.
Semmilyen hátrányban nem vagy, max a közepétől billen át egy kicsit a mérleg, hogy az Assassin el kezd működni.Dotában supportként se szinted nem lesz, se cuccod. Ott egy jó nagy szívás az egész. Amíg itt semmi negatív nincs...
-
FireKeeper
nagyúr
jó mondjuk lili azért pont elég szituációs pick. de jah, elég nagy impactje lehet egy jó healernek a meccsre.
személyes support tier listám:
tier S: Ana, Rehgar
tier 1: Stukov, Lucio, Deckard
tier 2: Malfurion, Auriel, Tyrande
tier 3: Alextrasa, Brightwing, Kharazim, Whitemane
tier 4: lt. Morales, Lili[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
-
félisten
Üdv!
Abbahagytam a játékot egy jó ideje, kb. amikor bejelentették, hogy leépítik a brand-et, de ahogy látom, mégis aktív a közösség + a fejlesztők.
Most akkor mi a helyzet?
Mégsem engedte el a témát a Blizzard?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Nem ezért hagytam abba, amúgy is besokalltam, kb. véletlenül esett egybe a két dolog... de anno azt vettem ki, hogy a frissítéseket is jégre teszik; jó olvasni, hogy mégsincs így vége!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
waltz
csendes tag
Sziasztok, pár éve már nem játszunk HoS-t sajnos, mert ketten amikor vártuk, hogy bedobjon a draft/ranked, rengeteget kellett mindig várni. Mi a helyzet mostanában ezzel, van javulás vagy csak rosszabb?
-
FireKeeper
nagyúr
ugyanúgy balanszolnak rendszeresen
maradjunk annyiban hogy néha próbálkoznak, de így, hogy nincs rendes pro-scene, van hogy hónapokig kvázi érintetlenül hagynak nyilvánvaló OP hősöket. most Imperius és Cassia nagyon overtuned, Rehgar BL még mindig piszok erős, kb 3 játszható tank van a játékban (ETC, Garrosh, Johanna), stb, szóval azért van baj.waltz: attól függ hányan vagytok, illetve mekkora különbségek vannak MMR-ban. szoktam együtt játszani nálam jobb mérleggel rendelkező játékosokkal, és ha négyen-öten vagyunk sajna nem ritka az 5-10 perces queue..
-
FireKeeper
nagyúr
imperius nem változott, yrel érdemben nem változott, okaaay blizzard
-
Cathfaern
nagyúr
Van egy eladó Rehgar Earthfury akciófigurám. Sokáig kint volt asztalomon, de elfogyott a hely Értelemszerűen bontott, nincs meg semmi doboza, tehát csak maga a figura van. Topiclakóknak 4,000 Ft postázással együtt. Képek: [link]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Sprq
aktív tag
Visszanéztem most pár hónap szünet után. Eléggé fájdalmas. (még mindig)
Do you hear the voices, too?
-
FireKeeper
nagyúr
attól függ mit nézel. szóló unranked vagy Storm league, QM bármilyen formában, jah elég fájdalmas továbbra is. de ha van pár ismerős akivel tudtok együtt draftolni, úgy elég jó.
-
ROBERTOH
őstag
-
addikt
Sziasztok!
Képzeljétek ARAM közben összhozott a sors két magyar nicknevű illetővel. Köszöntem nekik, hogy sziasztok erre konkrétan elküldtek a ...csába, de valami ordenáré módon. Hát ez LOL mondom, ok hogy 12 éves vérpistikék és agyukra ment a karantén, de ennyire?
Go Gunners!
-
ROBERTOH
őstag
Új patch: link
ez a kedvenc aláírásom
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok!
Látom, hogy elég régen volt már aktivitás a fórumon, de azért írok, hátha valaki még olvassa. Már egy ideje gondolkozok, hogy kipróbálom a HotS-ot, de talán most jött el a pillanat. Kérdésem az lenne, hogy mennyire aktív a közösség, valamint mennyire aktív a magyar közösség (discord stb...)?
Szeretnék meghívót kérni, ha lehetséges.Köszönöm!
-
Sprq
aktív tag
válasz Kakaduku #21699 üzenetére
Itt nézz szét szerintem, aztán biztos találsz még kisebb/nagyobb közösségeket. Él a közösség amúgy, lehet, hogy a magyar közösség nem annyira hatalmas, de még mindig lehet találni embereket.
FireKeeper is biztos tud segíteni.
hots hungary ts: hotshungary.dnse.hu
Ingame pedig javaslom a "hun" chat csatornát ( ) "/join hun" a parancs.
Have fun meg ilyenek
szerk: linket javitottam
[ Szerkesztve ]
Do you hear the voices, too?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Interactive Brokers társalgó
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.