- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz BBéci #163700 üzenetére
2003-ban épült a családi ház 138mˇ2, én 2009-ben vettem mert a válság miatt bedőlt az eladó hitele, vitte volna a bank. Legjobb vételem volt, most már kb 3x annyit ér, amcsi stílusú nekem nagyon tetszik a nagy egybe tér, nagyon szép telekkel. Könnyűszerkezetes amitől féltem, de nincs vele gond nagyon alacsony a rezsije.
Volta egy srác egyszer bemérni, és ránézésre azt mondta ez egy akusztikai rémálom lesz, de mérési eredmények szerint és fülre is nem volt nagy probléma. Tovább lépni meg úgy lehet hogy a CAV A8M helyett kell egy erősítő amivel lehet paraméterek állítani ez lett volna a RAP 1580 aminek ismert a története, + mini DSP a suboknak. Szóval lesz majd minden majd ha lesz erősítőm ismét megmérik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest