- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Twopac #70707 üzenetére
Minden selyem más akusztikai anomáliát okoz, de mégis azért mondom, hogy mindegy, mert általában nagy tartományon kis varianciával átívelő ennek a mintája, vagyis a legrosszabb szobakorrekció is megjavítja. Az a fontos, hogy csere után futtasd újra a kalibrációt, nem pedig a választott selyem.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Twopac #70716 üzenetére
Nem, házimozis kiegészítőknél az ár semmit nem jelent. Ha használsz szobakorrekciót, akkor továbbra is mindegy, mert úgyis újra kell kalibrálnod, ami minden különbséget eltüntet. Ha nem, akkor célszerű olyat választani, ami megegyezik a tiéddel. Általában szervizek is árulnak selymet és meg tudod náluk nézni, vastagság és sűrűség alapján hasonlót érdemes keresned.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
gab1ka
senior tag
válasz Twopac #70719 üzenetére
Nekem csak az első szériás Mass volt, az újabbat nem ismerem. Bugyuta következtetés lesz és simán lehet hogy nem helytálló, de az újabbikról ha megnézel egy "teardown" (szétszerelés) képet, akkor saccper kizárt hogy ezek a kis kockácskák bármiben is jobbak lehetnének az elődtől, amik igazi hangfal méretű hangfal konstrukciók a Bronze-okban is használt C-Cam igazi magassugárzókkal. Ehhez képest az "új" kb egy egyutas műanyag vacaknak tűnik.
Én a helyedben ha feljebb akarnék lépni, akkor már valami belépőbb állványos sugárzóból keresnék 2 párt és azonos családból a hozzá illő centert.
-
gab1ka
senior tag
válasz Twopac #70722 üzenetére
Én tanácsot adni nem tudok, ámbár talán már annak is megfelel a korábbi. Ugyanakkor szerintem ha hangzásban előre akarsz lépni, akkor nem a kisebb bögreszettre kellene cserélned a meglévő bögreszettet.
Azok a Mass-ok rém érzéketlenek, egy combosabb jobb AVR még elképzelhető hogy meg tudna lepni, nem tudom most mivel hajtod őket. Lehet hogy ilyen téren kellene első körben mozgolódni, ha elzárkózol a testesebb hangfalaktól. -
Gino20
őstag
100e Ft/db vagy 100e Ft/pár?
Gyártón belül pl 150-ért tudsz venni Bronze 100 6G polcsugárzót (párban) vagy van a kisebb tesója Bronze 50 6G 120-ért (mondjuk ha elfér, akkor biztosan a 100-ast venném) és Bronze C150 centert 80-ért vagy más gyártótól is vannak opciók ennyiért. Akár innen HA-ról Klipsch RP-160-at 150-ért és ezekhez egy klipsch center, igaz az RP-160 polcsugárzó mércében nem kicsi, ellenben szerintem baromi jó darab. A lényeg, hogy akár már 120-ért is tudsz olyat venni párban, ami nem nagy (Ma x Szé x Mé - 281 x 166 x 265 mm) és biztos az előrelépés.[ Szerkesztve ]
-
félisten
hogy érted hogy 100 ezres darabár? tahát az 5.0 ra szánnál 500 ezret?
mert akkor ne nagyon gondolkozz, Klipsch RP széria mozira.vagy Monitor Audio bronze 100 frontnak és surroundnak. Hátra esetleg a bronze 50 is elmegy,.Gino : Én is pont ezt kérdeztem és írtam
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Twopac #70729 üzenetére
lehet ez esetben kültéri , fémrácsos cuccban kellene godolkodnod,de ez csak egy ötlet. Hangminőségét nem ismerem,de Monitor Audionak vannak a Climate cuccai CL80 [link] például arany dómos, jó kis specifikációkkal rendelkezik méretes darab. Pusztán azt nézve mi van a Cl80 ban magasabb értékekkel és jobb magas sugárzóval rendelkezik, mint a Bronze 100. [link]
Vagy Klipsch AW650 de ezek csak tipppek.
biztos sokat kibírnak , macskát is ,de nem tudom hogy szólnak beltérben, nem szeretnék játszani a pénzeddel, csak ötletként írom, lehet másnak van jobb meglátása. Itt van több típus is. [link][ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Twopac
kezdő
válasz Twopac #70738 üzenetére
Esetleg ha véletlenül belebotlanátok fél milla környékén 5.1 cuccosba, ami falra szerelhető de jobb paraméterekkel vagy szebb hangzással bír mint a spiky03 által linkelt teufel 6 THX szett légyszi dobjatok egy pm-et vagy itt a fórumon jelezzétek. Hálás köszönet.
Mintha korábban olvastam volna, hogy atmos-hoz nem túl szerencsés a dipól háttér. Rosszul emlékszem?
Igaz THX akkor csak jó lehet, bár az onkyonak is van thx es szettje és nem egy hangbajnok.https://hardverapro.hu/apro/galaxy_tab_s8_garanciaval/hsz_1-50.html https://hardverapro.hu/apro/xbox_series_x_garanciaval_rr6u/hsz_1-50.html
-
BBéci
legenda
válasz Twopac #70742 üzenetére
Az M&K szett valamivel drágább, de pont annyival jobb a hangja, mint a MASS-nak.
A Teufelt személyesen nem ismerem, de nagyon sok jót olvastam róluk németül.
Atmoshoz valóban nem való a dipólsugárzó.#70743Khaosz55
Bocs, de a mémektől hidegrázást kapok, ha tehetem, messziről kerülöm azokat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Twopac
kezdő
válasz Twopac #70746 üzenetére
Egyébként egy kezdő mozistopikban linkelni egy félmillás fotelt nem is tudom minek lehet nevezni.
Fórumlakó riogatásnak. Minél kevesebb a fórumozó a PH-n annál jobb-nak. Sztem. De ez lehet csak az én véleményem
Bár kishazánkban bármi lehetséges. Legbefolyásosabb -50 IQ val. Itt bármire is számítani lehet.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/galaxy_tab_s8_garanciaval/hsz_1-50.html https://hardverapro.hu/apro/xbox_series_x_garanciaval_rr6u/hsz_1-50.html
-
gab1ka
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.