-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
radi8tor #6341 üzenetére
Pont ezt a részt látja mindenki minden topikban ahol hozzászól a delikvens, gyakorlatilag sokkal hatásosabb hirdetési felület mint maga az apró.
Engem azért kitiltottatok néhány hónapja, mert "csak" annyit írtam ide a fórumba, hogy ha gondolod megveheted a jelenlegi xy szettemet x összegért. Semmi link nem volt csak ez a szöveg. Értem én hogy megszegtem a szabályt, de aki az aláírásában folyamatosan "linkeli" a hirdetését az rendben van?
-
válasz
radi8tor #604 üzenetére
Bocsánat, nem láttam, hogy törölted azt a hozzászólást és azt hittem, az idézett csúnya szavak miatt törölted az enyémet.
Szóval nagyon rühelltem, amikor hónapokig el kellett hessegetni a gyerekeimet mögülem, amikor épp magyar hírportálokat olvasgattam, és épp Gyurcsány vagy Simicska elhíresült és állandóan címlapon szereplő szavait voltunk kénytelenek olvasni. Na az a felháborító, nem a "leszarom".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest