- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz croma84 #7778 üzenetére
Erre a kérdésedre válaszolva: valószínűleg igen. (konkrétan ezt nem hallottam, de sok másik hasonlót igen, csak dizájn különbségek vannak általában)
A korábbi kérdésedre is válaszolva: amit pl. ajánlottam, ott kapsz egy normálisan összerakott erősítőt (ami nem "egybeminden központi egység") normális teljesítménnyel, kapsz egy aktív sub-ot beépített erősítővel (az egyberendszerek passzív szub ,megoldásai helyett) + nézd meg ezt [link] + olvasd innen a topikot [link]
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
nagyúr
Itt többen azonnal rávágnák, hogy igen, fos. De ők sem, és én sem hallottam, nem ismerjük konkrétan. Árából és a többi hasonló ilyen szett hangjából azt következtetem, hogy ez sem igen váltja meg a világot, de én eléggé nehezen mondok ki verdiktet, mert lehet, hogy valakinek bőven elég ez a szint is, és nem is vágyik jobbra. Tehát meg kellene hallgatnod, hogy tudd, NEKED van-e igényed jobbra. Az is kérdés, hogy mennyiért jutnál hozzá, mert ha nem tetszik (amire nagy esély van), akkor jól kell tudni kiszállni is belőle. Az a legjobb, ha el tudod hozni kipróbálásra.
Szerk.: Na, mire elküldtem, már Nemir le is írta, hogy fos!
Nemir Ombe : Terjeszted a kultúrát? Gratula! Tényleg nincs az ismeretterjesztésnek más módja???
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Amit még nem írtak, hogy az erősítős rendszereken bármit(értsd bármit) tudsz állítani. Csak 1 hangfal szóljon, mind, bal jobban... Ilyeneket az LG-n soha nem fogsz beállítani.
Esetemben is jól jönne egy olyan rendszer, amit kedvemre variálhatok, hogy mi szóljon, néha jó lenne csak surround adna hangot tv nézés közbe...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest