- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Újfent dilemmázom. Folyamatosan nezelődöm, keresgélek a használt piacon itthon és külföldön egyaránt. Nagyon szeretnék már kipróbálni valami újat, jobbat, cserélném a Taga TAV-606 v.3 szettemet valami olyanra, ami nem jelent túl nagy plusz beruházást, és ezáltal valahogy a feleségemet is meg tudom győzni. Egyik nagy kedvencem külsőleg a KEF Q széria (egy Q750, 650c, Q150), csak drága is, és olyan óriási a polc hangsugárzó, hogy elég bajos volna az elhelyezése, még a kisebbik, 150-esnek is. Viszont most volna egy MA Bronze 500 + FX + C150 szett, ~395-ert. Ha ebből még levonom azt az árat, amiért a Taga szettet netán el tudnám adni, akkor ez még egészen barátságos. Visszaolvasgatva jó véleményeket láttam erről a Bronze 500-ról, csak írta is valaki, hogy emellé kicsit kevés a C150 center. Nem tudom, érdemes-e egy ilyen cserében gondolkodni, mennyire lenne előrelépés...A nappali nagy, 30 m2 körüli.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest