Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz Tamoo #54711 üzenetére

    Bevallom nem hallottam még diy hangfalat. Hozzáteszem hogy nem feltétlen lenne mérvadó ha pl nálad meghallgatnám mert a szoba és egyéb rendszer beli elemek olyan szinten befolyásolják az összképet hogy abból reális következtetést levonni nem lehetne.

    Erre van 2 jó példám is.
    1. A Stream Audio egykori Qaudral Titán hangfalas demószobájában átéltektől remegtem, a gyomrom bele remegett az élménybe holott a rendszerben egy darab t12 szólt akusztikai korrekció nélkül. Igaz a hangfalak több miliiósak voltak.

    2. Voltam Dhcodoki-nál, így van fent Avx-en. Neki van tetőtérben egy dedikált szobája. Akkoriban Martin Login Motion hangfalakkal, svs sb4000 méllyel és Sony hw55 projival és proci - végfokkal mozizott. Nekem ehhez képest jóval szerényebb rendszerem volt de igényes. Ennek ellenère a hallottak és látottak nem nyűgöztek le. Alapból azért mentem hogy eldöntsem kell e nekem projektor de akkor úgy döntöttem hogy nem kell. (Azóta persze mégiscsak lett)
    De akkor sem a kép sem a hang nem hozta a katarzist. Hazamentem betettem ugyanazt a filmet és elégedetten hallgattam a rendszeremen sőt valamiben jobban is tetszett az enyémen.

    A fentiekben valszeg hatalmas szerepe volt az akusztikának. Nyilván nála ez nem volt túl jó, így hiába a drága rendszer.

    szoval egy meghallgatás nagyon kétélű. Nem biztos hogy azt halljuk amire valóban képes a cucc.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák