Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • porpi007

    tag

    Sziasztok!

    Próbálkozok egy házi szerver építésével. FreeNAS-t telepítettem, ezzel nem is volt gond, működik a megosztás, látja mindenki. Felraktam a transmissiont is, ős is működik, csak nem úgy, ahogy én szeretném.

    Az első dolog, amit nem tudok, hogy ez a "jail" ez mire való? Itt megadtam egy source és egy destination mappát, a destination mappát csak a jail mappán belül adhatom meg (vagy lehet már mappát is beállítani?). Ez végül is mindegy, mert ahogy néztem, csak ideiglenesen van itt a fájl.

    A transmission beállításoknál is csak a jail mappából választhatok letöltési helyet. És itt jön a problémám: amikor megnyitok egy torrentet, akkor nem tudom megmondani neki, hogy hova töltse, lejön a fixen beállított mappába a jail-en belül, és megjelenik a jail-en kívüli source mappában is. Egy idő után a jailből eltűnik és megmarad ugye a másik.

    Én a uTorrenthez vagyok szokva, ott megmondom hova töltse, aztán onnan seedeli is. Itt meg megvárom, hogy seedeljen, aztán utána másolgathatom a megfelelő mappákba a letöltött fájlokat? Vagy hogyan megy ez? Nincs erre valami megoldás?

    Köszönöm előre is!

    Babi néni! Magáé a macska?

Új hozzászólás Aktív témák