Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lazsnak

    tag

    Sziasztok!

    Kernek egy kis segitseget a temaban a hozzaertoktol.

    Meg regebben osszeraktam egy 45 wattot evo gepet "server"-nek am3+ alapon egy athlon x2 250u (nem keverendo a sima 250-el ez 25w tdp) latja el a feladatokat es a benne levo 5db hdd-vel is 45w korul van a fogyasztasa. Szeretnem jobban kihasznalni a masinat, jelenleg nem csinal mast mint filmet nezunk rola, azaz 2 csaladi haz kozott van halozat, es mindegyikben minden tvn halozaton keresztul xbmc segitsegevel lehet nezni filmeket es sorozatot, illetve tavoli asztalon erjuk el, utorrent es tarsai kezelesehez, mindezt windows 7 alapon.

    Szeretnem jobban kihasznalni ezt a joszagot, de nemigazan ertek a temahoz, linux es egyeb rendszerek nalam kizartak, nem is szeretnem megtanulni, es van keznel eredeti windows 8 enterprise, ezzel szeretnem megoldani.

    Kerdesem pl, hogyan lehetne megoldani, hogy a sok sok eves csaladi fotokat valami uton modon elerhessem bongeszobol interneten keresztul, biztos van erre megoldas (facebookon pozerkedni nem megoldas :)) valami kliens segitsegevel, termeszetesen csak illetekeseknek.

    Lehetne-e sajat felhoszolgaltatast menedzselnem, van kis csaladi vallalkozas ami masik varosban, es az ottani server adatait, mint valami dropboxos megoldashoz hasonlo dologgal interneten keresztul szinkronizalni a napi menteseket, igy oldva meg h ha az ottani server behal, van egy masolat otthon.

    Valaki tudna nekem egy jo leirast belinkelni ahol alapoktol magyarazva bemutatjak hogyan tudnek ftp elerest biztositani a gephez?

    Ha valaki az alabbi kerdesekre tud jo leirasokat nagyon szivesen vennem, persze talalgatok en is dolgokat de eddig meg nem jott a megvaltas, szerencsere angol cikkek nem okoznak problemat igy nem muszaj csak magyart :))

    Elore is koszi ha valaki megszan egy linkkel az alabbiak valamelyikevel kapcsolatban :R

Új hozzászólás Aktív témák