Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Turbina33

    senior tag

    válasz shalafi66 #16421 üzenetére

    No igen,ha jól használják! Csakhogy nem,a tények ezt mutatják.A "kicsit megváltoznak" szabad fordításban azt jelenti,hogy lényegében a rajzszám az ami változatlan,a többi pedig nem.

    Ahhoz képest,hogy a 14 éves fiamnak ez az első munkája,bátran és büszkén merem mutogatni itt a fórumon! Ez nem hullik szét,a cséve sem ér a vashoz egy erősebb tüsszentés miatt,és nem akar kiugrani belőle a komplett lágyrész ! Volt a kezemben ilyen szóró,nevezetes szóró volt...Ha ezeket a dolgokat is nézem,akkor én bizony biztatom,ettől rosszabb szórót soha ne csináljon!

    Mérni akkor kell,ha szükség van rá,az értelmezését pedig majd megtanulja.Ez esetben egy imp.mérésről van szó,nem hinném,hogy bármiféle gondot okozna a hangolási freki leolvasása.Az meg felettébb érdekes,hogy aki mindig mindent mérni akar,most arra buzdítja a kezdőt,hogy...Ööö,mire is? :F A programok jól szimulálják a csillapító hatását,de még egyik progiban sem találtam szivacs opciót.Szerintem ez pont az az eset,amit egyszerűen meg kell mérni,nem elméleti okfejtésekbe tévelyegni.

    Az,hogy annak a Noir2-nek hol vannak rezonaciái,szerintem ebben az esetben senkit sem érdekel.

    "Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /

Új hozzászólás Aktív témák