Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chester91

    senior tag

    válasz mephi666 #73026 üzenetére

    24 évig éltem családi házban, onnan még egyetemista koromban költöztem át panelba, most pedig panelból megyünk közös otthonunkba, egy tégla lakásba. Azaz igazság, hogy 123nm, ebből hasznos 107 lesz, és ehhez még további helyet tudunk a belső két szintből a másodikban vásárolni, ami 10-12-éves terv lesz, hogy még 20-30nm-t vásároljunk hozzá.

    Panelban nem szeretek élni. Valaki nagyon szereti, de minden előnye mellett nekem a lakóközösség eddig mindenhol ahol voltam, borzasztó volt. Ahova most költözünk, kulturált hely, összesen 9 lakás, nincs nyüzsgés, kertvárosi környezet. Ráadásul nem ennyire kicsi a tér, és nincs ekkora por, ami itt van - nesze nekem porallergia.

    Persze, mint ahogy mondtam, kinek mi. Nem vagyok egyik ellen sem, mert objektív tények alapján mindhárom életformának megvannak a kézzel fogható előnyei és hátrányai is. Amikor leültünk a feleségemmel 1 éve megtervezni, hogy mi legyen, akkor elméletben felírtuk a három általános részt, a családi ház mellé pedig azt, hogy bent a megyeszékhelyen, vagy környező kisebb faluban, esetleg egy közeli megyeijogú városba. És a végén a téglalakás jött ki pro/kontra érvben a legjobb választásnak.

    [ Szerkesztve ]

    „Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville

Új hozzászólás Aktív témák