- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz daniel2121 #6150 üzenetére
Pont innen, pont ilyet vettem, nekem eddig bejött!
-
daniel2121
senior tag
válasz markussandor #6151 üzenetére
jónak tűnik árban is,poe-és pont ami nekem kell,de kell még egy dome kamera is.
ez jó lehet:[link][ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz daniel2121 #6152 üzenetére
A 3Mp-es kamerákkal kapcsolatban jó tudni, hogy a legtöbb esetben nem 16:9-es a képe, hanem 4:3-mas, mint a régi crt TV-nek...
-
urban racer
senior tag
válasz daniel2121 #6152 üzenetére
Pont ennek az árnak a feléért vettem riel roadshown pont ilyen kamerát
Ha gondolod megnézem neked, hogy milyen felbontásokat tud"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
Sz.L.
aktív tag
válasz mynames #6118 üzenetére
Nem rossz cucc ez ennyiért. Jelenleg ott tartok, hogy a routerhez hozzá kötöttem + SD kártyára rögzít. Azonos wifi hálózaton AnyCam-mal megy a "stream" + rögzítés. Következő lépés az internetes elérés kialakítása. Amint lesz egy kis időm foglalkozni vele.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
csutka011
csendes tag
Sziasztok! IP kamera telepítés ügyben kérek segítséget. Vetem egy kamerát: https://www.ebay.com/itm/4-5-30X-Zoom-1080P-2MP-Outdoor-HD-PTZ-IP-Speed-Dome-Camera-IR-Night-CMOS-Auto/202041924344?hash=item2f0aa31af8%3Am%3AmIRuhHRQ3_Zs8eY2bva5ZvA&var= megpróbáltam a hírdetésben felvázoltak, ill a kézikönyvben leírtak a lapján telepíteni de nem megy. Van már két másik működő kamerám, tehát az IE-ben minden bevan állítva ahogy kell, azokat gond nélkül tudtam telepíteni mert volt hozzájuk egy-egy segédprogram amik megtalálták a kamerákat és így az IE is látta őket Sajnos ehhez nem találok programot, a mellékelt cd-n ugyan van egy program ami látja az eszköz ip címét egyebeket de hiába írom be az ip-t az IE-be az már nem látja.
Előre is köszönöm a segítséget. -
hzsolee
őstag
válasz csutka011 #6156 üzenetére
Használd az advanced ip scanner-t. Mondjuk ha amúgy megvan az ip meg "egyebek", nem ütközik valamivel? Tudod pingelni? Http-je biztos 80 ?
Szerk:
A példában x.x.1.x -el indít aztán később x.x.0.x van. Videónak 90, http-nek 80 a példa. Az egyebekben amit látsz, mi szerepel?[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
csutka011
csendes tag
válasz hzsolee #6157 üzenetére
Az advanced nem látja, csak a hozzá adott program. Viszont időközben guglizgattam /mivel max. amatőr vagyok a témában/ és azt olvastam, hogy a kamera hálózati paramétereinek meg kell egyezni a gép hálózati paramétereivel, persze kivétel az IP címek, és mivel az átjárónál a kamera paraméterében az utolsó előtti karakter 0 helyett 1-es volt megpróbáltam korrigálni /a saját programjával/ de valamiért "nem hagyja" . Sztem ha ezt meg lehetne oldani a probléma is megoldódna.Mi a véleményed(etek) erről?
Még egyszer hangsújozom, hogy csak lelkes amatőr vagyok a témában, tehát nézzétek el nekem ha hülyeségeket írtam.
/ mellékelem amit látok:/ -
hzsolee
őstag
válasz csutka011 #6158 üzenetére
Hát banyeg, ha a géped x.x.0.10. az átjáró x.x.0.1 persze nem éred el. Átjáró nélkül egy kábelel dugd a gépedbe, majd a géped nevezd át fix x.x.1.10-re. Így már mókolhatod... Szerintem nem is kell utánna ez a külön progi, biztos van a menüben az ip változtatásra megoldás. (Az ip scanner azért nem látta mert rossz tartományt adtál meg. Más tartományból meg nem fogod tudni átnevezni, azért nem engedi.)
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
nesa
veterán
válasz daniel2121 #6150 üzenetére
Biztos jó oda ahova 6mm tele kell , nekem ez nem lenne jó, mert ugyan a DVR még csak csak kezelné az IP kamerát de nekem bőven elég az AHD 1mp is, de én most csak 1,8-2,8 as ig gondolkodom mert a 3,6 is hosszú.
-
csutka011
csendes tag
válasz hzsolee #6160 üzenetére
Na, ezt leírnád még egyszer, te érted miről beszélsz, nekem kb. fingom nincs róla. Mit dugok be milyen kábellel hova /tudom nagggyon hülye kérdések de mondtam, hogy egy tanulni akaró lelkes nagyonamatőr vagyok/ a gépet hol hogyan és és milyen IP-re kell átnevezni, és ezzel az átnevezéssel együtt is fognak e működni a már meglévő kameráim? Lépésről-lépésre pls...
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen Eneo VKC-1416B kamera beüzemeléséhez mire lenne még szükség,a kamerán kívül?
[ Szerkesztve ]
-
elszabi
tag
Pár hete kérdeztem, h van-e vkinek tapasztalata Xmeye NVR (HI3798) és Dahua kamera párossal. Nos, azóta kipróbáltam saját magam. Rövid tapasztalat:
Az NVR ONVIF-en keresztül rendesen kezeli a 4MP-es felbontást is (akár 4K-t is tudna). A mozgásérzékelőt csak a kamerán lehet finomhangolni (pl. zónák). De ezt leszámítva rendesen működik a dolog.
H264-gyel igen, H265-tel viszont nem működik - ez utóbbihoz Xmeye-t kezelő kamera kell.Digoo helyett, ha vki most venne újat, akkor megfontolandó inkább egy ilyen beszerzése. Mivel PCB-t vettem, így egyelőre nem tudom, milyen házba fogom beletenni - gondolkodom egy sima műanyag kötődobozon, de megmaradt némi plexilap, abból is varázsolhatok valamit - legalább jól szellőzik majd.
-
elszabi
tag
-
hzsolee
őstag
válasz csutka011 #6162 üzenetére
Oké. A kép alapján (amit beraktál) a tények: a kamerád 192.168.1.110. A pc 192.168.0.10. A router 192.168.0.1. Szerintem a következőt csináld. A pc-hez egy sima utp kábelel csatlakoztasd a kamerát, direktbe router nélkül. A pc ip-t írd át fix 192.168.1.10-re. Ekkor már kell látniuk egymást. Ha megpingeled kell választ kapnod ( parancssorba: ping 192.168.1.110) Most a webes felületen bejelentkezel a kamerába átírod az ip-t 192.168.0.110-re, (vagy a kapott programmal). Kamera újraindít. Innentől ismét nem éred el, mert átment a nullás tartományba. A pc-t is visszaírod 192.168.0.10-re, amitől ismét látni fogod a kamerát. Mivel most már minden ip első 3 száma egyforma, össze lehet dugni a pc-t, routert, kamerát.
-
kirkri
addikt
-
markussandor
senior tag
Üdv!
Vettem egy Xiaomi 360 Panoráma kamerát innen, de nem tudom a telefonhoz csatlakoztatni. Nem találja meg.
Már többször reseteltem, frissítettem a mi home appot is, semmi.Olvasom a doksiját, de elég szűkszavú a "Connection setting": dugjuk be az USB kábelt, várjuk meg, amíg villog a sárga led, és ennyi, a többi pont már mást tárgyal.
Van itthon 2,4GHz-es wifi, mert csak ezt szereti.Ja és egy furcsaság, ő maga is wifi AP, mert tudok hozzá bármiről csatlakozni, de ezzel se mentem semmire...
Van valakinek ilyen kamerája, hálás lennék a segítségért.
-
tibibi
őstag
válasz markussandor #6171 üzenetére
telefonoddal csatlakozz a kamera AP hoz és úgy kerestesd. Aztán a beállításoknál már át tudod állítani a router wifijéhez.
-
markussandor
senior tag
válasz markussandor #6175 üzenetére
eldobom az agyam, a 100. keresésre megtalálta, le is futott a varázsló, de timeoutra fut, miközben a kamera ledje már folyamatosan kék színnel világít, szóval a kamera elvileg inicializálva van (lehet pingelni), de a telefon megy hülye, mert továbbra sem látja
letöröltem az appot, újra feltettem, reseteltem 100* a kamerát, most épp megint a nem látja fázisban van :-(
-
espista
senior tag
válasz markussandor #6176 üzenetére
Nekem ugyan másfajta xiaomi kamerával, de ilyen gondom volt. Próbálkoztam másik városban lévő szétverték is, de végül a bluetooth-os kapcsolódásának sikerült működésre bírni. Azt nem tudom, hogy a tiedben van e ilyen opció az egyéb csatlakozási lehetosegeknél.
Romani ite domum!
-
-
tibibi
őstag
válasz markussandor #6178 üzenetére
-
Dezsi28
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Van egy IP kamerám, ami egy cms nevezetű egyszerű szoftverrel tud rögzíteni a PC-re. Viszont én szeretném, ha a routerem-hez csatlakoztatott külső HDD-re mentse a videókat. Ezt meg lehet oldani valahogy? Vagy mindenképp NAS kell hozzá. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
b-max
senior tag
Sziasztok,
adott egy KKMOON kamera, elivelg ONVIF 2.4 kompatibilis, alapból egy barcode-ot kaptam hozzá, azzal feltelepitem telefonra a Danale+ alkalmazást, és azzal tudom nézni stb. , bármilyen netről, tehát talán P2P ?
A kérdésem az lenne, hogy létezik-e vajon más alternativ program, megoldás, hogy tudjam nézni P2P módba ? Tehát hogy ne kelljen a DyDNS-el kinlódni.Amúgy annyit tudok mondani , hogy nagyon jó képe van, és most már használni is lehet , ugyanis a hűtőbordája alul volt méretezve , igy kb. 3 perc után mindig lefagyott. Rápatkoltam egy másik bordát, teljesen stabil azóta
[ Szerkesztve ]
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
hzsolee
őstag
válasz elszabi #6183 üzenetére
Köszönöm. Hát inkább régebbi kellene. Van ugyanebből a kamerából még egy ami januári firmel van, az jobb. Írtam az eladónak hátha tud segíteni. Köszi még 1x.
-
Dezsi28
csendes tag
válasz markussandor #6185 üzenetére
Az én kamerám az alábbi típus:
https://www.ipkameradiszkont.hu/Jovision_V-N5FL-H20CE_IP_Bullet_kamera_kulteri_2MP
A szoftverben csak helyi meghajtók adhatóak meg, illetve ha nem fut a szoftver, nem rögzít. Ezt hogy lehet megoldani? A lényeg, hogy nem akarom, hogy az erőművem egész nap/éjjel be legyen kapcsolva.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Iskolánkba felszeretek IP alapú kamerarendszert igaz,hogy csak a recorder ip alapú a kamerák már analógok.Működik is szépen de a recordert csak internet exploreren keresztül lehet csak konfigurálni.Ha más alternatív böngészőt akarok akkor használni azt a hiba üzenettett kapom,hogy beépülő modul nem támogatott.Ez azt jelent,hogy adminisztrálni mindenképpen csak exploreren alól tudom?De itt is tapasztalok fagyásokat,nincsen ilyen készülékeknek saját programja mert a dobozba nem volt,vagy mint javasoltok ami univerzális programot amellyel lehet rögzíteni és vissza nézni a videókat.
-
KKope
tag
Sziasztok!
Hikvision DS-2CD2020F-I kamerát használok kültérre.
A problémám a következő. Az éjszakai IR módnál rengeteg alarm érkezik a szálló bogarak miatt.
Erre tudtok valami jó megoldást? Vagy csak az érzékenységgel tudok játszani?Gondolom ez másnál is volt már probléma
Előre is köszi,
KKope
-
Arti1
aktív tag
Szia!
A kamerád (DS-2CD2020F-I) nem véletlenül egy Synology NAS Surveillance stationja kezeli?
(Mert nekem is ilyen van és még nem sikerült összebarátkoztatni a két kütyüt...)Más:
Segítség, a másik kamerámból meg kizártam magam (elfelejtettem az admin jelszót).
Hikvision DS-2CD2120F-I dómnál van valahol belül reset gomb? Még nem szedtem szét, de ha szétszedem szeretnék célirányos lenni, mert hosszú létra kell hozzáKöszönöm előre is, ha valakinek van tippje!
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, van valami ajánlott kamera kültérre, ami megfelelne az alábbi feltételeknek?
25m-es utcafronti kerítésszakaszt kb 15 m-ről teljesen belássa, és legalább nappal értékelhető felvételt készítsen az elhaladó emberekről. Nem kell wifisnek lennie, ki tudok neki kábelt vezetni. + használható videófájlt készítsen amit gyorsan végig lehet pörgetni anélkül, hogy szétesne.
Kb 20-25K lenne rá külföldi rendelésnél (+áfa ha nem csúszik át).
Egy 0-24 htpc-re lenne kötve szóval csak kamera kellene.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Esetleg erről vélemény?
-
sambenez
addikt
válasz SUPREME7 #6198 üzenetére
Ezt nézd meg IPC-HDW4431C-A.
Nekem van egy ilyen kb 15 m-re van a kerítés, és nagyjából látja azt a 20-25m-t amit te szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs