Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nihill

őstag

válasz jézusom #22251 üzenetére

1. ha az NVRbe bedugsz egy újonnan vett kamerát úgy ahogy kivetted a dobozából, akkor azt teljesen magától felparaméterezi, plug and play, és működik azonnal, lehet felfúrni a falra.
    2. Ha már megvolt a kamera és használtad külső switchel stb és fix IP-re van rakva, akkor vissza kell rakni DHCP-re mert az NVR a beépített POE portjaiba dugott kameráknak saját belső IP tartományból oszt címet. Amelyik kamerát továbbra is külső switchen keresztül fogod használni, ott ez nem kell, simán felveszed az NVRbe azt az IP címet és kész. (az NVR saját menüjében kamerát hozzáadni nem tudsz (én legalábbis nem tudtam), hanem a meglévő lista egy nem használt elemét kell az adott kamerára módosítani)
    2.b. ha kamera aktiválási jelszót használsz, akkor a már meglévő kamerákat át kell állítani erre, az újonnan vett kamerákat pedig automatikusan erre állítja majd az NVR. Ha külön kamera jelszavakat használsz az sem gond, csak azt mindig be kell majd írni, nameg felírni valahova, mert én már jártam úgy hogy a supporttal kellett jelszót visszaállíttatnom...
    Nem gáz ez, ennyit kell betartani Annke NVR esetén, és minden működni fog :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák