Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz cOxeR #5531 üzenetére

    Attól még lehet máshogy lőni a képet. Most direkt néztem a louvreről képeket, körbejártam úgymond és meg lehetett volna oldani máshogy. ÉN (ha lennék annyira technikás, felszerelt és nem csak a LR-ben ismeretekkel rendelkező valaki, mint te :) ), akkor a szőkőkutak felől lőttem volna meg, kb vállmagasságból, egy hosszúzáridős képet az egészről, az emberek elmosódnak szépen rajta, max odamész párhoz, hogy másszanak arrébb, úgyis összestackeled a képeket, aztán pedig egy kép a párról, jól kiexponálva, ezt pedig összevágni. Kevésbé zavaró a betontrutymáz, emberek sem látszanak, miegymás.
    Azon kívül olyan most a felháborodásod, mintha elmennék a Parlamenthez teszem azt, lőnék egy fotót egy modellről és beszólnának, hogy miért van ott a közlekedési tábla. Válaszom: innen volt a legjobb a parlament. Válasz: akkor arrébb lehet menni, más szögből máshonnan fotózni.
    Egy fotó szubjektív érték mindenkinek, hiába tudod, hogy nem lehetett volna máshogy lelőni, ha belelóg és zavar akkor belelóg.
    A mondást meg ismered: A vélemény olyan mint a segglyuk: mindenkinek van, mégsem kíváncsi senki sem a másikéra :)
    Túl komolyan veszed te ezt szerintem. Ha ennyire komolyan venne itt mindenki mindent (én pl), akkor már rég elhagytam volna a fórumot és nem képelnék soha többé :)
    Amíg neked meg a párnak tetszik addig le van ejtve a számodra nem tetsző kritika szerintem, nem? Így logikus nekem legalábbis.

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák