Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 8T - T-modell
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Mi van akkor, ha az ablaknál húzod csak vissza, hogy kapjon egy kis részletességet a pár? Szerintem kevésbé keltené azt az érzetet, ha PS-el rácsalva kisebbre vennéd azt a "púpot", bár én csak külső szemlélő vagyok, megvalósítani nem tudnám.
Ha a beállítást nézem, én egyenesbe állítottam volna a vőlegényt, kicsit távolabb állva ívet képezve a karjával, valamint a menyasszonyt megkértem volna, hogy picit a vőlegény felé dőlve nyújtsa ki a nyakát. Ezáltal a vőlegény nem kapna púpot, a menyasszony nyaka jobban látszódna, nem olvadna össze a vállával. A fátyol meg úgy is kihangsúlyozza a szerepét. Én valahogy így tudom elképzelni.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest