- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz userxy #76163 üzenetére
Ha nem találkozol vele elégszer ahhoz, hogy érzéketlenné válj rá, akkor nem. De pl a boncmester, amikor viszik boncolásra az orvostanhallgató egyetemistákat vagy tűzoltókat (mert ugye nekik bírni kell az iylet), hangosan csámcsogva rágózik. Neki ez már megszokás. Persze nem akarom a viccelődést legitimizálni, én csak leszarom és értem, hogy miből fakad
-
Radnix
senior tag
válasz userxy #76163 üzenetére
Ha hozzátartozó lenne, akkor teljesen máshogy fognám fel az érzelmi kötődés miatt, de a fenti képen egy számomra idegen ember van.
Csak nem értem, hogy miért nemlehetpontosabban szabad szerinted viccesen felfogni. Ez egy erősen filozófiai kérdés, de ezek mindig is érdekeltek. Én egy dologra tudok gondolni, hogy esetleg ha az én hozzátartozómmal történik akkor nem szeretném, hogy más így álljon ehhez, ezért inkább én is úgy teszek, reménykedve, hogyha esetleg hasonló történik akkor a karma vagy a kollektív tudat vagy akármi hatására mások is így fognak viselkedni.
Ha ténylegesen lezártnak tekinted a témát, akkor nem feltétlen szükséges válaszolnod, nem fogok megsértődni, csak érdeklődöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest