Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz TESCO-Zsömle #4152 üzenetére

    Szerintem meg az ember nézzen utána mit vesz a pénzéért, mielőtt megveszi.
    10-ből 9 játék úgy indul, hogy bejön az nv logo, nem nehéz kitalálni, hogy kinél van a szoftveres előny megjelenéskor, ergó aki versenyképes konfigba vesz erős kártyát, mert megjelenéskor már játszana, mivel a többit játékot már végigvitte, az ezt vegye számításba.
    Én is gondolkoztam az ati-n, amikor a 9800GX2-őt vettem, mert tényleg jól sikerült a 4xxx sorozat, nincs mese, meg kell adni a pontot, erős, de pont ez az, ami miatt én nem kérek az ati kártyákból, mert végeredményben én komplex szolgáltatásért fizetek, nem csak egy nyáklapért és nem kapom meg a szolgáltatást, amit kifizettem ha atit veszek. Lehet hogy utólag megkapom, de akkor az meg már nem annyit ér az én szubjektív értékítéletemben.
    Szubjektív, tehát mindenkinek más, nem turkálok más zsebében, mindenki eldönti, hogy mit vesz, csak azt unom már, hogy pár atis rendre telesírja az összes játéktopicot megjelenéskor, hogy a vonatkozó játék milyen szar és hatszáz hsz-t kell végigolvasnom, hogy képet kapjak, hogy most akkor kb. mi is van a szokásos ati-hisztin kívül.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák