Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Jaja csak kozbe Wow is beporgott nagyon de szerintem ligakezdes +/- 2 het bele megy majd aztan megyek vissza raidelni kicsit ugyis kiegetett a sok grindeles ott ideje mashol is farmolni! Kieget majd remelem erdemes lesz kisebb karival porgetni jo lootert hatha konyebbe teszi az eletet Eliten es Ultin kesobb
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Peace
nagyúr
Én mindenképpen a 100-as 100% soldier karimmal fogok neki ugrani, amivel végigvittem ultin a játékot. Oathkeeper nem tudom mennyire kemény vagy hogy felvehetem-e majd soldier mellé vagy érdemes-e. Így is mondták, hogy nem szerencsés színtiszta soldier, kell mellé valami más. De köszönöm szépen, én jól elvoltam vele.
-
Rizseslescó
aktív tag
Akkor megveszem ha kijön az új kieg és leárazzák, ha belefér akkor a többit is, hátha lesz valami akciós pack.. Addig is elkezdem a POE ligát és reménykedek.. ha eddig el voltam a játék nélkül, akkor ezt a kis időt már igazán kibírom Amúgy 0 km-s karinak milyen kasztot-buildet ajánlanátok?
-
Rizseslescó
aktív tag
Amúgy a D3 wd nekem nagyon bejött még az Mp 10_s cloados, ha emlékszel? Igazából Poe sem rossz, de nekem általában kimarad ligakezdésnél az. Első hét és ott az már nagy lemaradás. Aztán vagy esik normalis cucc amit eladsz vagy nem(általában nem) Persze ha ráállsz valamit farmolni és van elég időD,akkor lesz pénzed... Nincs bajom a petekkel és hátulról operálni, de jobban szeretek én sebezni. Ooyan kari érdekelne, ami ranged,de nincs elveszve a közelharcban sem. Mondjuk íjjal lemérgez mindent, aztán lekaszabolja területivel az ellent ha közel ér a banda
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
Van egy karakter POE-ban, ami a szívemhez nőtt és nagyon tetszik. Elvileg caster alapú, chaossal sebez és Trickster, ami itt is van. A lényege, hogy a chaos sebzés terjed mobról - mobra, mint valami fertő. Kisegítésként vannak erős totemjei(kb mint itt a petek) és azokat használja a bossok ellen (addig sem őt ütik).
Nagy HP regje van és killenként tölti vissza a lifot. Nem akarok ide linkelni a másik játékból, mert nem tudom szentségtörés e? Nem tudom létezik e ebben a világban hasonló kari? -
Rizseslescó
aktív tag
Most egyenlőre megveszem az alapjátékot és elkezdek játszani, csak olvastam, hogy most is lesz valami kieg Márciusban és ha nem kapkodnám el, talán megvehetném együtt az alap+kiegeket? Néztem egy videót egy Trickster lvlingről és az tetszett..
https://www.youtube.com/watch?v=zBLq3FPYq1c Életképes lehet nagyobb szinten is ez a fajta class?[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
Akkor sem sikerült eltántorítanod? Cuccokat lehet átadni-cserélni a másikkal?
-de olyan endgame builded nemigen lesz az első kariddal. ezt mire írtad? ha kitartóan farmolom akkor sem lesz meg?
- a set itt is a zöld, vagy van más színű is? esetleg a zöld a legkissebb lvl? gondolom minden kasztnak megvan,hogy milyenben kell tolja, itt nincs olyan, hogy néha jobb a sárga gear összeségében?
Vagy itt is Lutri, hogy épp annak a kasztnak esik valami jó amivel épp játszom? -
Rizseslescó
aktív tag
Ez a csere hogy van? Feltesz egy fegyót , neki meg kellene egy öv és csere?vagy nyersanyagra? esetleg játékbeli fizetőeszközre?(mi az? gold?)
-érdemes felvenni a sok cart a földről, vagy felesleges eladogatni? be lehet törni nyersanyagért, vagy csak eladni lehet?
-Frakcióig, meg Devotionig még nem jutottam el, várj még.. az mi az?(böngészem az oldalukat de elég car az angolom)
-Van esetleg magyar céh? guildstash stb..? arra gondoltam, ha nekem nagyon kellene valami akkor kifizetném klántársnak a nyersanyagot, legyen az recept,felszerelés stb.. vagy akkor nincs ilyen lehetőség, hogy trade egymás közt ingame, esetleg guildstashben lebonyolítani az üzletet?
Majd csak elleszek, kedden délután első dolgom lesz, hogy megveszem az alapjátékot.. nagyon tetszik, ilyen DiabloPoe 2.5 -
Badlof2k
senior tag
Aah ezert fort fura valami Enis inditottam egy Necrot eddig nagyon tetszik , tegnak sikerult a trailert is megneznem ez az Oathkeeper Soldier vagy Shamy komboval iszonyat tankos,dps lehet , a movement skillek meg kelettek mar tejoeg
-
reelc
Topikgazda
Lvl69-en hagytam abba mára.
Eliten vagyok, Homesteadnek már csináltam pár küldit.
Bountykkal Veteranon sem foglalkoztam.Revered:
Devil's Crossing
Homestead
RoversHonored:
The Black LegionA választhatót nem vettem fel.
Fentebb linkeltem hogy néz ki, 2 tárgy változott azóta.
Jópár Potion of Clarityt megittam.
Majd még meglátom meddig viszem el.Ameddig eljutottam azt gondolom, hogy az Occultist (is) elég jó magában. Persze másik masteryt bármikor lehet csatolni. A Familiar életbentartási skillje elég jó. Na majd kiderül később, milyen.
-
Badlof2k
senior tag
En most csak 43ig jutottam a Cabalistommal Hat megkell mondjam ennyire smooth haladasom nem volt meg egyik karival se amit inditottam , par halalom volt de az a figyelmetlensegem vegett , Steps of Torment elsore lement minden baj nelkul , baromi durva mennyire taposak es erosek tudnak lenni a petek igy lowon is , most vagyok Act3 vegen A4 elejen epp eljutottam Ikonba Port Valburyt is beprobaltam de a 0% Aether ressel azert nem volt egyszeru meg az elejen se maszkalnom szoval azt meghagytam kesobbre A legjobb az amikor csak a fight kozepen azt latom hogy enemy hero deafeted mikozbe nemis lattam a kis csillagost :") Szal osszesegibe nagyon elegedett vagyok egyenlore eliten meg majd kijon az hogy mennyire is eletkepes.
Egyebkent mik is ezek a Meritek vagy mik amiket emlegettel mar parszor , ez gondolom kovi kieggel jon
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
Kosz igyekszik az ember meg mar tobbet tudok ertek mar a skillek es itemek osszehangolsahoz mint egy evvel ezelott elegge repa voltam amikor elkezdtem ugy igazan Poe, Gd-vel foglalkozni es csak lattam hogy ez plusz dps akkor biztos jobb , aztan nem 😁 Szal rengeteg mulik a statokon amik fegyon es cuccokon vannak , es azis milyen skillt hasznalsz de pont tegnap gondolkodtam menet kozben hogy mennyivel jobban megoldottak az Aurak es Reserved mana kerdeset a jatekban mert marad rengeteg castolni ugyanakkor van rajtam 3 aura es sokat is szamit fokepp az hogy egy szimpla komponens hoza adasaval egy plusz szabad Aurat kaptam amit tovabb tudok tapolni gearen es devotion pontokon keresztul pl cold vagy phys. Egyebkent ujra volt komponens drop buff ? Eszmeletlen szinten esik , ami nemis baj mert zabaljak a Relicek es azok amik kelettek Geare (pl Bonds of Bismael?) legutobb amikor tudtommal emeltek rajta akkor sem jott ennyire pl Dinamit harom banyan keresztul vagy 13-14et biztos osszekapkodtam , kelett is a ladakra A meritek akkor olyan lesz mint Crucibleba azako amit masik karinak tudsz adni ezek szerint nem? Mert akkor ez jolehet veteran/tapasztalt jatekosoknak hogy egybol ultin nyomjak Amit meg eltudnek viselni az hogy pl a mappokat avagy teruleteket kicsit osszebb huzzak mivel igy csak gocpontokon van szinte a mob suruseg a koztes resz meg csak a terulet es azert nem vicces atszaladgalni a fel vilagon persze ez csak ilyen Qol lenne de jolenne
-
jambiyya
őstag
Nekem is tuti lesz még, necro szinte bármivel ütős lesz. Egy kétpisztolyos petes karira fáj a fogam, de majd csak a nyári uborkaszezon alatt lesz rá időm.
Ritualist így néz ki most, de marad is, mert a katonát készítem fel... -
Rizseslescó
aktív tag
Köszi a linket, így már sikerült meghozni végre a döntést. Mivel nincs miért várjak, ma megveszem az alapjátékot(messze van még március vége) Elkezdem a Trickstert amiről van szintezős videó, mert nagyon tetszik. Átkoz, pet is van, na meg én is kiveszem a részem a harcból.
Akinek esetleg van kedve, partizhatnánk, vagy ha mást nem , beszélgethetnénk is? (szeretem a jó társaságot, nem voltam sosem magamnak való)
Hogyan tudok valakit felvenni játékban, chat van? Vagy csak akkor ha partizunk? Esetleg a steames fiókon keresztül csak? Beszélgetés híján beérem az írogatással is, bár nem igazán szeretem. -
Badlof2k
senior tag
Arra a kőre gondoltam amit ha az egyik karid màr megcsinálta a nagyobbik Cruci szintet akkor azthiszem a vendornál lehet "challanger " stone néven venni és átadni másik karidnak hogy egyből a nagyobb szinten tudj vele arénázni Potionért kössz a tippet nemis tudtam hogy náluk van ilyen valahogy ezeket a potikat sosem figyeltem De akkor egy kettőt beszerzke bossok ellen tényleg jó lesz A sok halál meg ilyen amig hozzá nem szoksz hogy mi mindenre figyelj és feltápold a karid rendesen , Softcoreba meg amúgysem nagybaj kitudod tapasztalni legalább hogy ki hogy megy és ha nagyon kell a HC achievement akkor már nem tudatlanul toppansz be halmozva a sírhelyet 😁Jólesz akkor ez a Shattered Realm akkor , igazából korábban úgy gondoltam a kevés mobot hogy van egy két terület Act 3ba és 2be ahol sokszor csak futottam kb képernyőt vagy kettőnyit mire találtam valamit miközben a map rész avagy terület meg bazinagy volt mellé
Lecsó tudtommal adott platformon keresztül tudsz másokkal a baràtlistàból együtt játszani szóval pl Steamen felvéve egymást lehet , ha jól emlékszem van ingame chat
Jambi teis Oathkeepere vársz ezekszerint akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
Én tudok teamspeak szobát, ha esetleg valaki akar beszélgetni? Sokszor voltunk rajta, soha senki nem szólt érte. Aki jobban szereti a Discordot azt is el tudom intézni, de a TS egyszerűbb. Ma fent leszek úgy 3 körül, szívesen beszélgetnék veletek.
ts.diablohungary.hu , jelszó nincs, aki gondolja, jöjjön...
Persze hogy lehet dumálni partin kívül is, sok szeretettel várok mindenkit egy felhőtklen marhulásra[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
En latok jolenne egy Disc servert csinalni ahol meglehetne mutogatni itemeket , buildeket egyebeket konyebben A kovet enis utolag fedeztem fel Szal neked is van meg uj a nap alatt Fokepp ha kijon az Oatkeeper lehet agyalni a variaciokon , egyebkent ha shamival keresztezed es necroval akkor milesz a kaszt?
Lecso shamim reg volt mar , most nem jut eszembe melyik skillje milyen pontosan atkellene neznem ujra na meg csinalni is egyett Haza estem akkor majd ranezek esetleg ha tudok , mondjuk meg megse vetted Egyebkent eldontotted mar hogy csak alapjatekot venned meg vagy midnkettot ? en kb most hetvegen majd elkezdem Poet kb masfel hetra vagy kevesebbre meglatom hogy alakul aztan ha kozbe megjon az uj kieg lehet valtok is instant vagy picit kesobb, az igazsag azos hogy valahogy baromira nincs kedvem megint belevagni jol nezki az uj liga legalabbis jobban mint betrayel de pf , nehez donteni 😁
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
Egyenlőre egy kitaposott ösvényen haladnék, ami most ez a videó amit linkeltem. Aztán ha már mélyrehatóbban is megismertem a játékot, majd kísérletezgetek.
Milyen skillt használ, amivel így döglik minden az útjában?(gondolom valami bleed) Ez egy Fizikál-Bleed combó? Vagy vmi buff van rajta amit nem ismerek és kicsit "csal" a szintezésnél?
A cuccait nézegetve teljesen a dropból gazdálkodik. Volt fent TEKOCKA-n sok leveling vidi, de sokban már lila cuccal tolták, azokat el is vetettem már az elején, mert egy 0-snak az nem opció -
Badlof2k
senior tag
Ah banyek az augmentacio lemaradt elis felejtettem hogy az nem irja felul a komponeseket a cuccon hanem melle adodik mehetek majd egy kort a frakciok kozott es vehetem amire szuksegem van Ja es igen ertelemszeruen az attack alapu powerek nagyresze attack alapu skillt is igenyel amihez hozza tudod rendelni , de pl vannak defensive powerek amik aurakhoz hozzarendelve pl aktival 15% eselyel kapott sebzes eseten egy healt rajtad vagy absorb dmget stb
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
Jogos , jogos majd mondjuk ha már lenne discord a steam mellé akkor nagyrészt legalábbis tapasztalataim szerint az emberek többsége oda ír , vagy osztja meg amit szeretne mintsem steamen márcsan azért is mert egyszerübb, àtláthatóbb és könnyü gyorsan kezelhető , meg a Voice Chat is jobb, ha valakiknek igénye van rà
-
Badlof2k
senior tag
Na lesz min csamcsogni otthon
Lecso a phisique az health bonust es phys dmg ad az igaz de armort a cuccokbol jon ossze Szal pl heavy armor es heavy pajzs mind phisiq igenyes , ugyan akkor sokat szamit melyik skill vagy aura es de otion point , komponens es augmentacio ad armor pluszt
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
Jó reggelt Topiklakók Azt mondtátok nehéz meghalni normálon, hát nekem 5x sikerült
Mondjuk tényleg 2 élű fegyver a Fevered rage és lehet nem kéne erőltetni ezt a melee részt pajzs+1kezes kombóval. Most a Bloody Pox van kimaxolva és a kutyusra raktam egy pontot, van még 20 skillpontom ami elosztásra vár. Jelenleg lvl22 a kari és 1.5K hpja van. Nem nagyon foglalkoztam semmivel, csak haladtam előre a karival és gyönyörködtem a tájban. 3x ott haláloztam el mikor egy Portált kellett megvédeni és volt ott 3db Óriás patkányember, elfutni sem tudtam olyan gyorsak voltak, a másik 2 alkalommal a föld alatt ilyen Dot trutyiban. A térképen már fent vagyok ÉK-n, valami várbörtön kazamatája lehet. Útközben minden cart felszedtem, a gemeket összeraktam inventoryban, és esett 5db kék cucc is. Se devotiont nem osztottam, semmit sem raktam a cuccokba, csak haladtam előre, gondolom ezért is ilyen halandó bossoknál? A trash elég szépen hullik, de valamiért nem terjed úgy már mint az elején a pestis. Azt vettem észre ha a legelső mobot leátkozom és utána rohan még vki az kapja, de aki csak áll körülöttük az nem. Majd ha nem felejtem el délután felnézek DC-ra, hátha feljönne vki... Összeségében tetszik a játék, de azért kellene egy Mentor, ígérem jó Padavan leszek -
Badlof2k
senior tag
Aether cluster * vagy Aether valami dobja lowon comflortation es stonewill(?) quarry eleg jo forras vagy port valburry eleje amig nemkell a kulcs ott boven akad ha valakinek kell, discen en megint este leszek valszeg ma probalok majd a guide es egyebeket forditva rovid szoveggel osszehozni
Peace ne add fel ha kell valami szolj adunk szivesen es ez nem hozza allas 😁 foleg ha avatarod alapjan valami sith nagyur vagy 😁
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
A "tapasztalt" jelzőt nem érdemlem ki, de megtisztelés a te szádból hallani(majd rájössz hogy nem így van )
A veterán be van pipálva, a trash hullik rendesen, de a bossokat felbuffolom a rage skillel A my bounty
Discordon leszel délután, vagy Ingame?
Devotion és komponens témában még analfabéta vagyok, hozzá se nyúltam. Amúgy mi alapján kapom a Dev. pontokat?, láttam, hogy van többféle.
Azt már látom, hogy a pénz nem jön olyan gyorsan, de gondolom egyre több lesz ahogy haladok előre?
Szinte minden felszerelést betörtem, de elég kevés pénz jött, most 30K körül van. Aether kristály az tiszta, ami útba esik mind elintézem. Elég lassan haladok, mert mindent felfedezek, de nem akarok rohanni, ki szeretném élvezni a játékot.
Ez a scrap mire jó?[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
Valahogy ereztem hogy W40K lesz az de nem voltam biztos , majd megyek az inkvizicohoz egy feloldozasra 😁 tenyleg a krieges underground terulet is tele van azzal mondjuk mire en For Ikonig eljutottam valami 80 korul szedtem ossze.. csak azzal hogy mindenhol felkapkodtam , bar elis ment Relicre nagyresze ( ugy nezki ezt a shrienos dolgot kulon nagybetuvel kikell majd emelni az infoknal )
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
40 receptem van félretéve, de ötletem sincs, hogy tudnám kilistázni, és mi az ami questből van, mi az amit véletlenül 2x vettem meg árustól - és a lényeg - mi az ami sima drop volt, vagyis random.
Úgy látom az FG-vel összesen 684 recept lesz.
Régebben elkezdtem vezetni egy Excel fájlt a receptekről. Az utóbbi patchek módosításait nem követtem le, akkor 563 receptből megvolt 484. Nem farmoltam a Cruciblet, és Nemeziseket sem vadásztam ez kb. 1150 óra játék eredménye.
Ezért gondoltam azt hogy egyszerűbb, ha valaki beírja az igényét, és aki tud megnézi mi van meg?
De ha van jobb ötlet, mondjátok.[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
Kicsit utanánéztem még nem tudok biztosat mondani de ugynezki tudom hogy lehet ezt megoldani ,egyebkent lehet latni ha jon valaki , nekem legalabbis jelez A kozelgo patch notes meg huh epphogy csak atneztem de rendesen megvarialtak dolgokat , de pl ez a retilation hogy mukodik? ez egy X% eselyes kapott sebzes utan valo visszacsapas ? remelem ertheto komponens atvarialas, itemek kevesebbet ernek 12%al vendornak eladva de 30%al tobb bids esik
Lecsó közlegeny 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
Majd ellinkelem a cuccaimat ide, ha megmondjátok hogyan kell. A relic az felszerelés, vagy az megy a göncöl szekér kocsirúdjába? A relicet ezek szerint le lehet kraftolni és nem esik?
Viszont kaptam 2db rare kardot, ami ad fejenként+3-t az egyik skillemhez csak kicsit sebez.
Kiesett egy headhunter öv (csak ez nem a poe)
Azt hiszem a karim piercing,fizikális támadásokkal operál, de a Songoku varázsfelhő jobban sebez mint én és ugyebár ő villámos viharfelhő ha jól gondolom?
Ezek szerint erre a 3 sebzésformára kellene operálnom? Gondolom az elementális sebzés tűz,fagy,villámot takar?
"Akkor jó, Badlof2k "belecsapott a Lecsóba". " Kikérem magamnak!!! Ami kapcsolatunk szigorúan plátói és szakmai elveken alapul!! ( de nem vagyok semmi jónak elrontója
na meg néztem, hogy itt is van sebzés konvertálás, gondolom szintén jó kis dmg.-t ki lehet hozni belőle?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest