Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
Soldier+shaman. Most nem tudom linkelni.
Fentebb megvan régi formájában, ott nem ért semmit.
Most elektro+lighting dmg. Viszont a cuccai limitáltak, mivel a réginek nem kellett, ékszerek még rosszabbak. Ettől függetlenül azért még elkaristolok vele. Elite fort ikon van most terítéken.
Egyébként, ha fegyver elemental dmgt ad, az az összefoglalója a cold/fire/lightingnak? Vagy önálló?
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Pár használhatót találtam, de ezek nem gyárthatóak:
Mythical Ring of the Black Matriarch
Medálból például semmi értelmeset nem találtam.....relic-et már egyszer beszéltük, hogy legyártod nekem. Elkezdtem legyártogatni a cuccokat, ami kell hozzá, de a felénél felment a pumpa és abbahagytam. Undorítóan sok cucc kell!
-
reelc
Topikgazda
Bella Fald - Celestial Smithre gondoltam.
-
Peace
nagyúr
-
reelc
Topikgazda
Nem biztos, hogy a legjobb, de első ránézésre a fegyverbe Seal of Might vagy Oleron's Blood, ékszerbe Blazing Ruby. Nagyon nyersanyagigényesek, főleg a Seal..., de erősek.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Physical és trauma módosítóim a legnagyobbak. Most nyírtam ki a főboss-t Ultimate-n. Saját kútfő, de nagyon későn jöttem rá, hogy kétkezessel sokkal jobban haladnék és a csillagképeket is teljesen át kellett alakítanom hozzá.....Merre van az a kovács amúgy, aki Aetherial Missive-ért kovácsol legendary-t?
Components nekem még mindig átláthatatlan....nézegettem egy darabig, hogy melyik cuccra melyik lenne a legoptimálisabb vagy legerősebb, de egy idő után ráuntam. Fogalmam sincs, hogy a 86millió kis komponens közül melyik lenne jó gyűrűkre....meg a többire. Csak találgattam.
[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
Az arguk hiánya tényleg nagy hiba, de eddig nem jutottam azokhoz amiket szeretnék, bár egy lvl65ös fegyvernek úgy is mindegy, mert váltva lesz.
Homestad, Outcast revered, többi honored. Kymon értelemszerűen rühell és Outcast miatt Black Legion is lassabban gyűlik.
Jópár blueprintem van már, de a fenti kettő pont nincs meg.
-
Badlof2k
senior tag
Hát meg azért a két játék között igen nagy különbség haladás és gear szerzésben szóval , pl ezért sem lehet annyira intenziven szvsz nyomni GDét , mármint lehet egésznap meg orrvérzésig tolni..de ahoz eléggé fanatikusnak kell lenni, nincs bajom a játékkal de egésznap már nem tudnék és nincs is rá ingerem hogy toljam ezért is játszok felváltva több játékkal is többnyire vagy olyannal amiben azért haladás/idő jobban megéri számomra , mondjuk csodálom azokat akik mai napig 2k + paragonig vagy tovább eltolják D3ba..az valami iszonyat HC fun lehet.. a kettő annó letudott kötni hogy farmoljak de a 3 már meh.. unalmas, és még csak kise elégitő.. vanilla kb jobb volt azért..Mármint ha még úgylenne plusz rájött volna kieg+necro és item skill balanszok és némi endgame rift másképpen..akkor szerintem sokkal jobb lenne..igy meg csak ..kb olyan mintha kikapcsolodnék pár óra könnyű shooter gamre..
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Gothmog
senior tag
Köszi szépen! Elégedett vagyok, főleg mert mindent magának talált.
Semmit sem ismételek, hanem rendesen megyek előre, így is összejött a level 86 mostanra. Valószínűleg ebben benne van azért az is, hogy a frakcióküldetéseket rendesen csinálom (a bounty-ikat hanyagolom viszont), és minden rogue dungeont végigcsináltam veteránon, illetve eliten is megcsináltam már hármat, csak az ancient grove-ot hanyagolom egyelőre, mert ott már veteránon is nagyon kemény volt a főellenfél, így inkább majd csak a kieg főellenfelének leölése után nézek el oda.
Az XP pedig remekül jön. Itt a kiegben az erdős részen még nem fejlődtem túl gyorsan, de amikor beléptem a portálon keresztül, hogy megtaláljam Ulgrimot... na ott hirtelen megindult a fejlődés. (Éppen 85-re átlépve mentem át a portálon, és az ellenállás bázisára megérkezve a 87 küszöbén állok jelenleg.)
Az ellenfelek nincsenek a szintem alatt. Sőt, időnként 90 fölöttieket is látok (a csatornában voltam a dinamittal kirobbantós részen, és ott 90 fölött volt mindenki).
Egyébként emlékeim szerint 67-en fejeztem be veteránt, és mentem át elitre.
Endure. In enduring, grow strong.
-
Gothmog
senior tag
Ja igen, és talán az sem elhanyagolható tény (XP szempontjából), hogy eddig mindössze egyszer borult meg a karakterem: még veteránon a kieg elején. (Ha jól tudom, akkor elittől kezdve már mindenképpen veszítesz xp-t a behalásokkal, hiába mégy vissza esetleg a fejfádért.)
-
Gothmog
senior tag
Nem figyeltem még fel erre, köszi az infót!
Ott egyelőre még nem vagyok revered szinten, de gyanítom, hogy elit végére meglesz az is.Én másik karaktert tuti nem indítok most (ha kijön majd a következő kieg, akkor persze visszanézek). Ezzel igyekszem majd eljutni, amíg csak tudok. Meglátjuk, hol fog majd először komolyabb falakba ütközni.
-
Gothmog
senior tag
Most öltem le a kieg főellenfelét (még nem értem teljesen végig rajta, mert az Ancient Grove és a rogue dungeonje még hátravan, viszont a frakcióküldetéseket mind megcsináltam), és 89-es szinten állok, nem messze a 90-től. Magyarán a hátralévő tartalom teljesítésével simán meglépem a 90-et, és úgy tippelek, hogy félúton leszek 90 és 91 között, úgy lépek majd át ultimate-re.
Egyébként a szörnyek rendesen "fejlődtek" velem, a Fleshworksben már ~90-93 közötti sima ellenfelek ugráltak, míg a csillagos és lila dögök ennél persze magasabb szinten álltak.
Ja, és behalás nélkül lement az egész (Igaz, az Ancient Grove rogue dungeon főellenfele valami brutál kemény volt már veteránon is (a tüzes támadásai iszonyat szívták a hp-t még 83%-os rezisztencia mellett is), úgyhogy nem biztos, hogy le fogom tudni nyomni, de majd meglátjuk
-
Gothmog
senior tag
Kicsit csalódott vagyok. Rákészültem lelkiekben az Ancient Grove rogue dungeon-jére, mint "végső próbatételre" az Ultimate-re lépés előtt, erre 84-90-es szint között (én 89-es voltam, majd 90-es lettem) mozgó szörnyek voltak végig. Gyakorlatilag a lilák érték el a 90-es szintet egyedül. Ez így sétagalopp volt. Egyedül a dungeon végi boss volt keményebb, de ő is sokkal lazább volt, mint veteránon. Kb. két gyógyitalból megoldottam vele a teljes csatát. Igaz, cserébe sz*r sem esett a ládákból, és Mogdrogen is valami kritikán aluli vacak lila cuccot dobott.
Így viszont átmentem Ultimate-re (én a celestialokat nem piszkálom: sámánként amúgy is fura lenne Mogdrogennek vagy a Ravagernek nekiugrani ). Jövő héten ott folytatom.
[ Szerkesztve ]
-
Qlux
tag
Nem akarom tradel megszerezni, mert akkor számomra vége lenne a játéknak, legalábbis ezzel a karival. Előbb utóbb majd csak meglesz, ráérek. Csak azt nem tudom, hogy honnan eshet? Elvileg bárhonnan, vagy bossokból kizárólag? Nagyon gyorsan tudok haladni a magas dps miatt, viszont vannak olyan monsterek, akik rámtolnak valami átkot és lecsapolják a hp-m. kb 4-5 sec és halok tőlük Ez a gyengém leginkább és a life steel resistem(másodlagos resi) -25 ben van ráadásul. Most már lehet viszek magammal flaskokat bossokhoz, oda már elkel. Akkor mi van, ha a ládám fullon van? csináljak új karit és rakjam oda a cuccokat? Rengetek kék cuccom van, nem szívesen dobnám ki őket.
-
Gothmog
senior tag
Hát az egészen biztos, hogy nem az én karakterem a leggyorsabb ölő , de azért cseppet sem érzem lassúnak Ultimate-en egyelőre. Igaz, még csak tegnap este ugrottam bele a játékba, és a Burrwitch portálig vittem el (tehát nagyon az elején vagyok), de a sima szörnyek egy-két ütésből fekszenek, a sárgáknak néha kell három-négy vagy öt ütés, de mivel gyors vagyok, ez is kb. 1 mp. Magarán sehol sem kell megállnom, csak ütök és megyek tovább. A csillagosok is lemennek kb. ~5 mp. alatt, néha van olyan durvább, ami 10 mp-ig is bírja, míg a liláknál változó a dolog. Legtovább Salazart püföltem, de szerintem kb. 40 mp alatt lefeküdt ő is (nem mértem stopperrel, csak kb., érzésre). Tehát nem egy gyors K.O. bajnok, de azért nem érzem gáznak sem.
Viszont ami bíztató a számomra: egyszerre 4, sőt 5 darab csillagos szörnnyel szemben is meg tudok állni simán (egyszer 5 darab dög jött egyszerre), még gyógyitalt sem nagyon kell innom! Salazart is úgy tankoltam ki, hogy csak a lerakott pentagrammáiból léptem odébb időnként, egyébként még gyógyital sem kellett hozzá, úgy csaptam le. Persze később keményedik a dolog, de azért ezt jó jelnek érzem: elég rendesen tankosnak maradt meg Ultimate-re is (egyelőre).
Tegnap, pont kilépés előtt esett egy fegyver upgrade is. Nem a legideálisabb, mert a fizikai sebzés mellett a coldot tolja meg erősen, arra meg nem építettem, de így is (szerény) előrelépés lesz majd a karakterem számára. (Mythical Leviathan - Katt)
[ Szerkesztve ]
-
Xalderon
tag
Elite-en epp ott jarok es veletlenul raakadtam, ugyhogy muszaj volt megnezni. Amikor egy nagyobbat ramhuzott, akkor kicsit megijedtem, de meglett vegul gond nelkul elsore. Meg mindig ugy erzem, hogy most elite-en konnyebb a jatek, mint veteran-on volt.
A guide, ami szerint haladok, azt irja, hogy a Widow csillagkep Arcane Bomb kepesseget a Wendigo totemhez kell hozzakotni, nekem viszont mar nem engedi ezt a jatek, nem ajanlja fel, a totem-et, mint alkamas skill-t. Elkepzelheto, hogy korabban a totem attack skill-nek szamitott, de ez idovel valtozott? Ugye az Arcane bomb % esellyel aktivalodik attack eseten.
-
Xalderon
tag
-
Xalderon
tag
Tegnap kicsit jatszottam a totemmel, mert zavar, hogy nem tudom ugy folytatni a buildet, ahogy a guide-ban le van irva.
Vannak skillek, amiket enged a Wendigo Totem-re kotni, de az Arcane Bomb most nem ilyen.
Szoval az lett a vege, hogy fogtam az Arcane Bomb-ot es ratettem a Primal Strike-ra, mert olvastam valahol a forumon, hogy az ugy eleg jo bossok ellen. Regebben, amikor a poszt irodott, akkor legalabb is igy volt.
A Reckless Tempest-et, ami eddig a PS-en volt, azt meg kenytelen voltam attenni a totem-re. Nem hiszem, hogy ez igy tul optimalis lenne, mert a Tempest-et crit attack triggereli es nem hiszem, hogy a totem olyan gyakran crittel, mint a Primal Strike, ami a fo dmg skill-em es spammelve van harcok alatt.
Na de mind1, ez van, igy fogom most probalgatni egy ideig, majd meglatom mennyire effektiv az elozo felallashoz kepest. -
Xalderon
tag
Egyenlore csak 3 skill pontom lenne Wind Devil-re, ugyhogy ugy dontottem, hogy inkabb eloszor a Thermite Mine-ra osztok ki 5-6 pontot, mert az pontonkent tobb resist debuffot ad, tehat hamarabb latom hasznat. Miutan az megvan, kezdek el WD-re pontokat kiosztani es hasznalni azt. Na majd ezt kovetoen megnezem az Arcane bomb-ot a WD-n, ha el nem felejtem.
Erdekes lesz ez a vegen, mert mar kb. most nehezen latom az ellenfeleket es mar most mero egy clusterfuck a kepernyo, a villamokkal, az arcane bomb szimbolumaval es robbanas effektjevel, a thermite mine-ok langcsovaival es a Blakc Water Cocktail tuzevel... A thermite mine langcsovai egesz kellemesen kitakarnak kb mindent, nehogy lassa az ember, mit csinal.
Vegul is mit szamit mar a vegen meg egy vagy ket plussz effekt?
[ Szerkesztve ]
-
Xalderon
tag
Ilyen valaszt en is talaltam a forumon egy masik hsz-ben meg a multkor, de nem teljesen ertettem es ahogy ott le volt irva nem tunt logikusnak, de az altalad linkelt hsz ezt most alatamasztja es ugy latszik tenyleg igy van. Hat, ez van.
Hetvegen allati nagy makom volt, kiesett az Eye of the Storm relic, pont ez kell a buildhez.
Megcsinaltam, de elkovettem azt a hibat, hogy nem Angrim-mal keszittettem, de most mar mind1.A relic cserejevel sajnos mar nem tudom hasznalni a jo kis stun-t ado Gavel of Justice skillt (Arbiter relic), ugyhogy atalltam Primal Strike-rol Savagery-re. (Primal Strike-ot szintezesre irja, es Savagery-t pedig az end game-ben hasznalando vegleges skill-nek.)
Kinezetben es feelingben jobban bejott a Primal Strike, viszont Savagery-nek meg nem elhanyagolhato lifesteal-je van.A Savagery-re bindoltam az Arcane Bomb-ot, Upheaval-ra a Reckless Tempest-et es a Wendigo Totem-re az Arcane Storm-ot.
Jelenleg 88-as vagyok, tegnap kezdtem el az ultimate-et. Mar varom a 90-et, hogy jopar item-et cserelhessek az uj faction-oknel.
Utolso act-ben ra kellett jonnom, hogy lehet gondom lesz a lifesteal resist mobokkal. A foboss elott vannak nagy, benga golemszeru lenyek, amik baromi nagyot utnek es lifesteal nelkul eleg nehez oket tulelni, ha egyszerre 2-3 ramjon.[ Szerkesztve ]
-
Qlux
tag
Nekem csak a sima valtozata van meg, gondolom az mar nem jo neked. Lassan vegere erek a jateknak, megoltem ezt a kraken izet. Nem volt nagy durranas, de azert figyelni kell. Kozben keszul az uj karim is, spellbreaker. Ezt mar veteranon kezdtem, picivel erzem nehezebbnek, de kb ugyanaz. Viszont a class combo nagyon bejon.
-
Xalderon
tag
Megneztem a stream-et, de nem sok infora emlekszem, elegge nehezen volt nyomon kovetheto a szamomra.
Masra szamitottam, azt vartam, hogy majd a dev szepen elmondja elejetol a vegeig, vagy legalabb valalmi bevezetot ad. Ehhez kepest, gyakorlatilag egy kerdezz-felelek volt, aminel sokszor nem volt teljesen tiszta, hogy eppen milyen kerdesre valaszolt Z. Parhuzamosan probaltam a chat-et is nezni, hogy legalabb egy reszet megertsem. Z hangja is eleg halk volt a jatek hangeffektjeinek es a zene hangerejehez kepest.
Egy dolog mindenestre mar biztos, a zeneje valami felelmetesen jora sikerult.
A legjobb momentum szamomra az volt, amikor valaki azt kerte, mint uj feature-t, hogy a kuldik kijelzese kikapcsolhato legyen. Mint kiderult, paran nem tudtak errol a mar meglevo, de "rejtett" funkcionalitasrol.
[ Szerkesztve ]
-
djherby
tag
Köszi! Ez eszembe se jutott, ez most tényleg nagyon hasznos lesz. Ittam már ilyet a másikkal, de pechemre pont olyan területre mentem, ahol amúgy se nőtt volna az xp. De itt bika lesz. Sztem egy-két run alatt eljtuk 25 lvl-re. Nem tudom, hogy a karakternek köszönhető e, de sokkal jobban álja a sarat. Vagy az, hogy most már jobban odafigyelek az "öltözködésre".
-
reelc
Topikgazda
Masteries kombinációk. A csillagosok az AoM kieggel kreálhatóak.
Grim Dawn Build Compendium VII itt találhatóak a buildek. Általában elég részletes levelingek. Amúgy itt a fórumon többen örömüket lelték abban, hogy mentek a saját fejük után, és nem követtek buildeket, mégis haladtak, eredményesek voltak.
Rengeteg videó van a Youtubeon buildekkel, vagy játékmenettel.
Tárgy adatbázis.Itt egy kép az alapjáték vs, AoM kieg adatairól.
"Egy nagy sztori van benne,utána milyen lehetőségek vannak?"
Szóval 3 nehézségi fokozat van, Normal/Veteran, Elite, Ultimate. Nő a loot fentebb, és csökkennek a resistjeid. 3x kell végigvinni a sztorit (szerintem unalmasabb a D3, amikor egy délután alatt bekapod többször ugyanazokat a pályarészeket, monstereket). A játékban nincs endgame tartalom, a Crucible DLC lesz az. Vannak Frakciók, van akikkel jóban leszel - nő a reputációd és hozzáférsz az egyre jobb cuccaihoz. Van akikkel rosszban: egyre több bajnokuk spawnol, majd végül a Nemesis ellenfelek, akik nagyon erősek. Szóval ha már nagyon "tápos" leszel, lehet vadászgatni rájuk, Ultimaten lesz érdemes.
Devotion rendszer: csillagkép rendszer, ad paszív képességeket, resistanceot, stb. Nem olyan kiterjedt, mint a PoE, épp ezért nem is annyira bonyolult, de nagyon hasznos."Gyors leveling?"
Első karival nem fog menni.
Vannak a frakcióknak tekercsei, amitől több XP-t kapsz, ha nekik dolgozol. Megmarad végig, nem lejárós.
Ha végigvitted a kieget, akkor lesz az egyik frakciónál XP ital, ami 60 percig (vagy ha hamarabb meghalsz, addig) +100%XP-t ad.
Szóval nem olyan a játék felépítése, hogy 2 nap alatt eléred a max szintet. Ez szerintem ki is nyírná a játékot. Farmolsz, fejlődsz, gyűjtögeted a komponenseket, stb. Minden cuccnak vannak követelményei is, pl."Zónaspecikus item droppok?"
Ezt úgy kell érteni, hogy adott területen spawnol bizonyos monster fajta (vagy bajnok, aki nevesítve van), és az dobhat olyat, amit csak ők dobnak. Pl. Ezeket Monster Infrequenstnek hívják. Persze magas fokozaton sima monstertől is eshet jobbfajta cucc.
A Componentsek nagyon hasznosak még, megvan mi mit ad, és mibe lehet augmentálni.
Eshetnek még receptek, amiből ruházatot, fegyvert, ékszert, komponenst, vagy Relicet lehet craftolni."Valami nagy magyar összefoglaló mi mire jó,magyar tutorial videó?"
Sajnos nincs. De ha a nagyon alap angolommal elboldogultam , akkor másnak is sikerülni fog, főleg, ha ARPGben jártas, mint te.Ha beakarod próbálni a játékot, csak az alapjátékot vedd meg leárazásban. Ha nem jön be, ennyit buksz.
Van akiknek nem jön be - ez természetes.
Nem olyan sokrétű és bonyolult, mint a PoE, viszont nem Diablo 3 féle faék bonyolultságú.Kis csapat készíti, sok patch volt már, új tartalmak is.
Én amúgy a Diablo 3-ba többezer órát öltem, és a vége felé már elég kínlódás volt. A PoE 100 óra alatt van összesen 2 próbából, a Grim Dawn pedig 1096 óránál jár, és ez csak több lesz (ráadásul szólóban).A GD-t szólóban játszom mint sokan mások, akkor csatlakozok valakihez, ha tradelek. Ha van receptem a nyersanyagért és az áráért tudok kraftolni másnak, vagy tárgyat átadni - olyat ami nem quest tárgy vagy nem soulboundos.
Vannak akik a Crucible DLC-t farmolják csapatban (a 3-ik, felső szintjét) - persze teljesen kiépült karival. Na, az az igazi looteső, és szép meló odáig eljuttatni egy karit, mégha pár cuccot csereberével is szerzel be.Amúgy van shared stash a karijaid között, quest tárgyat vagy soulboundost nem tudsz átadni másik karidnak, ill. pénzt. Ez utóbbi kijátszható, átadsz neki olyan cuccokat amiket elad, és lesz pénze.
Ha van még kérdésed, kérdezz, remélem, nem rettentettelek el.
Bocs, mindenkitől, hogy ilyen hosszú lett, szeretem ezt a játékot. Régen a Diablo 2 tetszett a legjobban, utána megismertem a Titan Questet, ami után már nem tudtam Diablo 2-őzni, mert annyira más és jobban bejövős lett. Aztán jött a Grim Dawn, ami megtartotta a TQ erényeit, és rátett pár lapáttal.A játék talán legnagyobb "hibája", hogy viszonylag kevesen ismerik.
A csak a Diablo/Blizz fanok kitartanak a Diablonál.
A PoEsek lehet kevésnek érzik.
Mindezt nem bántásból írtam.
De erről nem a játék tehet.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Masteriest nem lehet visszavonni.
De a Constellationok Devotion pontjait vissza lehet vonni, később az attribútum pontokra is lesz lehetőség (ha megvan a kieg, eshet potion hozzá).
Szóval ha sok pénzed és kristályod lesz, vagy a megfelelő italod, később áttudod módosítani az egész karit (kivéve a masteryt, vagyis a classt).
Augmentációkat, ill. komponenseket is lehet cserélni a cuccokban.
Vagyis nincs olyan, hogy rossz irányba fejlesztetted a karit és nem lehet visszavonni (mint pl. a Diablo 2-ben anno egy késői patch hozta a pont visszavonás lehetőségét - de akkor már nem játszottam vele, nem haladtam a félrefejlesztett karimmal).[ Szerkesztve ]
-
Qlux
tag
Remekül összefoglaltad a játék lényegét, ez igen!
Annyit azért hozzátennék, hogy már nem olyan nehéz a játék, mint az elején volt. Legalábbis a régebbi hozzászólások alapján. Én az első karimmal végigmentem és nem igazán voltak gondok. Ez persze csak a story részére igaz, vagy amíg 100 leszel. És persze nem mindegy milyen classt választasz. Én úgy vettem észre melee sokkal könnyebb mint a caster, de messze cabalistal (petes)legegyszerűbb, leggyorsabb a haladás. És persze vannak buildek, amikhez egyszerűn jobb itemeket, seteket csináltak. Pl deceiver-hez nemigazán vannak jó cuccok, legalábbis a dotolos fajtához. Kieg nálam is város, instant vétel lesz nálam is -
Xalderon
tag
En eleg lassan haladok, de sokszor nincs is kedvem vele foglalkozni. Amikor megis, akkor sem birom hosszu orakon keresztul, mert hamar beleunok. Meg a Haedrig-fele ingyen szet sem teljes es csak T2-n bohockodom.
De legalabb amikor jatszok vele, akkor elvezem, meg ha csak rovid idore is.
Haverok sajnos nem jottek, szoval forever alone! -
reelc
Topikgazda
El is kezdődött a Steam Summer Sale, a Grim Dawn is szerepel benne.
-
makabanan
csendes tag
Helló
Köszi a visszajelzést, az options.txt-ben egy plusz sort írtam be (steam fórumból vettem az ötletet), de ezek szerint a törlés lesz a megoldás, illetve végigpróbálom a javasolt dolgokat. Kíváncsi vagyok a játékra hosszabb távon is, úgyhogy addig küzdök vele, amíg el nem indul Este fogok játékközelbe jutni, majd jelzem, hogy sikerült.
-
reelc
Topikgazda
Valaki aki jól tud angolul, leírná pár mondatban az új játékmód lényegét? Köszi.
Annyit kitudok venni, hogy a területek valamennyire ismerősek lesznek, de nem a szokásos, területre jellemző monsterek lesznek rajta. Ráadásul időre megy. Lesznek Mutatorok is, mint a Crucibleben.
Itt lehet majd Rune Augmenteket (is) szerezni jutalomként.Nekem (és a kommentek között másnak is) a Diablo 3 Rift - Greater Rift rendszer jutott az eszembe. Arra emlékeztet.
-
Badlof2k
senior tag
ha jol emlekszem en valahol 65-67 korul vagyok sokaig elhuzodott a normal devo pontok beszerzese , egyketott nemis tudom hogy hagytam el de behuztam egyebkent nekem csak steam van ha emlekszel meg ne haragudj nem emlekszem hogy te gogon vagy steamen jatszol
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
reelc
Topikgazda
A Gunslinger's Talismant akartam linkelni, ez kisebb szintű.
Ez a nyersanyag igénye, az árát nem tudom:
Tainted Brain Matter (1)
Serrated Spike (1)
Polished Emerald (1)
Resilient Plating (1)Az 1 az azt jelenti hogy egy komplett, vagyis 3-4db összeillesztve 1-é a Complete Component gombbal.
Ha nagyon nem akarsz dropra várni bepróbálhatsz olyat, hogy Join multiplayer, keresel egy alapjátékost (a játékos kereső kiírja ki mivel játszik, milyen lvl szintűeket vár), csatlakozol és megkéred hogy craftolja le neked.
Relicnek mindig van receptje, az hullik nem maga az item.Rengeteg tárgy van a játékban, érdemes megfontolni az ilyen trade dolgot. Nem azt mondom hogy tradelni kell mindent, ez egy lehetőség, mindenki döntse el, szeretne-e ilyet csinálni? Néha tényleg csak 1-2 dolog kell ami nem igazán akar esni.
A legmagasabb szintű cuccoknak van a Grim Dawn oldalán cserebe topikja más cuccra vagy nyersanyagra.Akinek csak az alapjáték van meg az nem tud AoM kiegészítőshöz csatlakozni, mint a Dio 3 és RoS esetében.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest