Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Meguntam ezt a rengeteg feladatot csinálgatni, amúgy sem maradt sok már, úgyhogy gyorsba lezúztam az ORK városokat .Trevisben vagy hol ahogy legyilkoltam őket eltűnt mind, erre a lázadók rámrontottak, kinyírtam azokat is, hálátlan népség
-
Taki81
csendes tag
Hali,
Kiprobaltam amit javasoltatok.
A vidkari nem volt kicsuszva, de azert megmozgattam.
A game-ben megprobaltam azt az utolso beallitast nem segitett.
Egyszoval ugyan olyan maradt .
Lehet, hogz reinstall lesz, mert ez a villogas elviselhetetlen .
Elindultam inkabb egy kicsit Ferling korul megneztem mi a palya.
Talaltam egz orc tabort, jol leoltem oket mergemben. -
Detox!
senior tag
Émmeg a Tűzklán közelében vok most és van ott vagy 25 jégfarkas egy helyen... Azokat akarom legyakni de buzi dombos a hely és egy csomószor hiába ütök, elmegy fölöttük
Ne mondjátok hogy nyilazzak, mert nincs az az Isten hogy én 70-es szinten két El Bastardoval a kezemben, nekiálljak messziről szüttyögni . Röhej hogy 80 orkot bármikor legyakok úgy hogy szinte megsem tudnak ütni erre a buzi farkasok a buzi harcrendszer miatt simán kinyírnak
faszom, megyek oszt ki fearkálom magamból az ideget
[Szerkesztve]"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Face8814
őstag
Ugyan! Engem két belezőbestia ( fura egy fordítás ) is néha legyilkol, pedig már én is 26. szinten mozgok. 15 orkal gond nélkül elbánok, de ezek, mintha valami ultimétfájterek lennének és kampo nekem.
Ilyenkor jön, hogy ujratölt és nagyduzzogva folytat!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
frizso
senior tag
Ha gáz van a futás mindent megold
Tudom nem igazán harcoshoz méltó tett, de inkább futok és váratlanul lecsapok!
Bár engem már 60. szinttől senki nem nagyon bírt megölni
A regenerálódás nagyon jó cucc, de a tömeg ellen a legjobb ha nem hagyod magad bereríteni, tudom ez nem egyszerű feladat de megoldható.
Varázstekercseket is ajánlani tudom, főleg az idézéseket (gólem), és vannak északon is igen kemény csávók, akik szívesen csatlakoznak egy kis gyilok kedvéért -
Detox!
senior tag
válasz Face8814 #1104 üzenetére
Sztem összekevered a belezőbestiákat az árnyékfutókkal Egyébként a belezőbestia egy kifejezetten kreatív név ahhoz képest hogy az árnyékfutókat Varantban ''sivatagi versenyző''-nek hívják...
Frizso: hmm elfutni... az mi??? Egyébként én azt bírom amikor bekerítenek a dögök/orkok pl. gyapjas bölények/orszarvúak és csak csapkodnom kell Aztat a Paladin képességet már nagyon meg akarnám tanulni, hol is lehet? Vengardban a királytól??? Egyébként én utoljára a Mora Soul-i templomnál futottam (asszem 3-4 árnyékfutó akart kiharapni a lovagi páncélomból és mivel épp egy nagyobb fájt után voltam alig volt már health, így inkább kapkodtam azokat a paladin csülkeimet )
Ilyen übertáp tekercset (villámcsapás, gólem idézés) énmég csak ládákban találtam, de ha valahol lehet venni akkor plz osszátok meg velem és akkor mind a 700K-mból azokat veszek
Jahh meg ha vki tud kódokat a játékhoz, meg hogy hogy lehet őket beizzítani az legyen oly rendes és ossza meg velem
Előre is THX
jahh meg a kemény csávók...: eddig akárhány bajtársam volt egyik se ért SEMMIT!!!!!! Ha pl. elmentünk legyakni egy ork csoportosulást, akkor az volt a vége hogy én legyaktam mindet a kedves harcostárs meg még mindig azzal szüttyögött ami legelőször megtámadott... Így lehet az hogy én a kemencét is hót egyedül foglaltam visza. (monnyuk az nem volt gyenge menet )
-
ftc
nagyúr
Lol az 5 fűrész helyett 15db vett át...
-
frizso
senior tag
Paladin képesség: a Rhobar király tanítja meg miután Innost választotad!!!
Ezután megtanítja a Redenerálódást is! De mintmár írtam ez utóbbit Kan az ork vezér is megtanítja, ha be tudsz hozzá jutni (békével)
Visszatérve a kemény csávókra , nekem most már az 1.12-es pach van fenn, hidd el az elöző pach-ekhez képest szuperhősök lettek a hozzád csatlakozó NPC-k. Eddig nekem kellett megvédenem őket, de most önállóan is képesek ölni és igen jól bírják a mágikus támadásokat, szal ha más nem is, de ütésfelfogó és figyelemelterelő hasznuk van
Rekord csatlakozott ember 3 NPC Telis felszabadítása közben!!!
Jó kis harc volt az orkoknak már nem annyira
Javaslom vigyétek magatokkal Telisből Konradot, igen kemény paladin, varázsol, zúz...
és nem kell a kezétfogni -
Renegade88
tag
Jut eszembe nekem is volt az elejen hasonló gond!! Csak nekem hűlyén adta elő az árnyékokat(amerre fordultam arra jöttek az árnyékok is!), na meg eltűnt a talaj a lábam alól
A megoldást nekem a Post processing és Pixel Shader 3.0 bekapcsolása jelentette"Egyensúly kell amíg állsz"
-
Taki81
csendes tag
válasz Renegade88 #1113 üzenetére
Hali,
Kossz a tanacsokat.
Azt mondjuk nem irtam az elejen, hogy nincs valami ero gepem, szoval csak szuk keretek kozt tudok mozogni a beallitasokkal kapcsolatban. -
frizso
senior tag
Nekem már mindet elfogadta, csak a fűrésszel genyózik!!!
Gondolkodom ,hogy leverem azt a kis parasztot, 5 fűrészt akart és most kiderül, hogy még át is fog b@szni Nem szeretem az ilyen fickókat, mondja meg nyíltan, hogy neki 15 kell, és ne kábítson engem a rocc dumájával! Különben is igen sokat baktattam mire meglett ez a 7 is Na megyek és lezúzom, hátha megjön az esze! -
addikt
Én se játszottam vele, lenyomtam mint a bélyeget, sőt a királyt is, meg úgy az összes várost felszabadítottam, most nemtom mit csináljak, szerintem majd egyszer újrakezdem, és szépen komótosan végigjátszás szerint lenyomom, de ez sem mostanában lesz, erre rá kell pihennem
-
Balinov
titán
üdv,
csekkold le[link]
hogy a konzolt olvasd is,ne csak lásd,csinálj a játék data könyvtárába egy ''_compiledImage'' mappát,abba meg egy ''_intern'' almappát
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
deniro2
senior tag
Csákányt, fűrészt 5 perc alatt annyit szerezhetsz, amennyit csak akarsz...
Nem kell hozzá más, mint egy felszabadított város, bunkósbot, dolgozó rabszolgák. Odamész pl. a fát fűrészelő rabszolgához, leütöd, kizsebeled, amíg ébredezik addig megcsinálod ezt 1-2 másikkal is, majd elölről az egész. Nem haragszanak meg rád, a munkaeszközök pedig folyamatosan újratermelődnek. -
frizso
senior tag
válasz deniro2 #1122 üzenetére
Én ilyen galád dolgot nem művelek!!!!
A rabszolgákat csak megvédem soha nem zsebelném ki őket!
Még az is szarul esik, ha felszabadítok egy várost azt meghal pár belölük
Ezért mindig felfegyverzem őket úgy kicsit több esélyük van a csúnya ork elnyomókkal szemben
Detox!: Nem nyomtam le az egész királyi várost!!! az sem az én műfajom (bár bevallom nem lenne egy megterhelő feladat ), csak móresre tanítottam az árust, de meglopni őt sem loptam meg csak kicsit provokáltam oszt leütöttem Bár úgy vettem észre nem használt a dolog -
frizso
senior tag
-
K21_overlord
tag
Helósztok van egy olyan problémám h az orkok minden ok nélkül megakarnak ölni
Szerintem én csesztem el valamit mert mikor a paladinok lepukkadt várából kellett kiverni azt a démont én nem áltam meg a kapunál hanem gondoltam h ha ez már a lázadók kezén van akkor ne legyen ilyen közel az ork tábor Oszt leírtottam mindenkit. De ugy h még valahonnan utánpótlás is jött.
Na ekkor már furcsa volt mert mentem a hid jelű városhoz és ott már nem vártak szeretettel. Mostanra meg már annyira eldurvult a helyzet h a nyilas városban is utál 1néhény
(igen jóllátjátok fogalmam sincs a városnevekről)
valaki azt mondta h leüssenek a földre és szedjék el a cuccaim és akkor majd jó lesz DE ezek mindig megölnek
Kérdés van e valami code h visszaállítsam a lelki békéjüket vagy próbálgassam a leütést hátha 1x nem halok megA Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
ftc
nagyúr
válasz K21_overlord #1126 üzenetére
gondolom több mint 3 várost felszabaditottál....
-
K21_overlord
tag
Aha
És ezzel egyenes árukapcsolásban van h utálnak?
És ha ez igy van akkor mit lehet ezzel kezdeni?A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
törölt tag
válasz K21_overlord #1128 üzenetére
Túl sokat nem...az orkoknál nem buzognak a lelki csipkék, szal ha összerántják a szemöldöküket, akkor az össze van rántva.
Innen már csak a kard beszél.
Uez van ha nyilvánosan gyilkoltál. -
K21_overlord
tag
Akkor ilyenkor nem lehet semmit se tenni Mert ha leállok 1 el bunyózni a többi odajön és besegít a társának. Namármonst ha kiirtom a faluból az összes orkot akkor fel van szabadítva?
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
Balinov
titán
válasz K21_overlord #1130 üzenetére
gyakorlatilag igen,fel van szabadítva,viszont ez magában hordozza annak a kockázatát,hogy egy fő karakter a főszálhoz elengedhetetlenül szükséges tárggyal elnyargal a halálba,miközbe te az orkokat gyakod. én még szerencsére időben megálltam,cape dun és trelis kivételével még egy város sincs felszabadítva,igyexem mindenhol megcsinálni (myrtia only) a küldetéseket városonként,beszélni a főnökökkel,gyűjtögetni a tűzserlegeket,aztán szvsz mikor már myrtia nagy része le van tudva,szépen nekiállok xp-kért és learning pointokért felszabadítgatni,nameg a rablás és harc öröméért is..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Detox!
senior tag
Hatalmas Kössszz Balinov és Face
Frizso: sztem félreértettél mert az a post Jánokának szólt
Atom : a nyilvános ölésnél/verekedésnél mindig betámad a többi. Viszont a városfelszabadításokról annyit hogy én ahogy megcsináltam egy város összes küldijét, egyből szabadítottam is fel, szal engem Geldernben is tárt karokkal vártak az orkok, pedig már Montera, Faring, Silden, Ardea, Cape-Dun, Gotha, Trelis, Vengard stb. fel volt szabadítva szal nem értem ezt az dologt"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Balinov
titán
szvsz ennek az lehet a titka,hogy az orkoknál így relatíve nagy rep-ed van (mondjuk ha minden városban 75%-ra feltoltad a rep-edet,hgoy a főnökhöz bemehess) ,így magyarán mondva belefér 1-2 város felszabadítása.
érdekes,bár lehet nem épp szemléletes példa: trelis melletti farm,trelisben felvettem a küldit,hogy nézzek körül,kis ork őrjárattal dumálgatva megcsináltam nekik a feladatot,majd a trelistől északnyugatra lévő lázadó táborban felvettem egy olyan küldit,hogy pucoljam ki az orkokat ugyanonnét.meg is történt ahogy ez kell,a lázadóknál növekedett a rep-em,de az orkoknál a várt rep csökkenés nem következett be. a map-nál található global rep-nél marad ugyanúgy az a negyvenakárhányas Ork rep.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Detox!
senior tag
válasz Balinov #1133 üzenetére
Mondassz valamit mert mozog a szád Abszolút igazad lehet/van mert mielőtt felszabadítottam egy várost, midig összeszedtem a 75-ös repü-t
Olyat még nem láttam hogy a hírnevem csökkent volna, pl. most is hogy már alapból támadnak ugyanúgy 20 az ork repüm mint amikor kebelbarátaim voltak
A csítek nemigen akarnak működni, megcsináltam a mappákat amiket mondtál meg a Inibe is turkáltam ami kell a csaláshoz (asszem vmi Game Test mode-t kellett true-ra állítani) de csak a god illetve a Face által linkelt kódok működnek
Nekem legjobban a Teleportos ''kisz varázigék'' kellenének, Nordmarban én egyedül Monostorban találtam Telep követ és naon uncsi gyalogge
szerk.: ugye a Teleport kódot így kell beütni hogy pl.: It_Teleport_Xardas vagyis ami érdekel hogy a ''_''-t ''_''-nek üssem vagy spacenek Sry ha érthetetlen a kérdés
-
Taki81
csendes tag
Én sem vettem észre, hogy csökkent volna a rep-em bármelyik tábotnál miközben az ellentáborban megcsináltam egy küldit és +repet kaptam érte. Mondjuk én rebbelpárti vagyok és ez meg is látszik a rep értékeken . Azért nem vetem meg az Orc-ok által felkínált lóvét ill. exp. pontokat sem. Persze csak, ha az nem megy a rebbelek rovására.
-
Detox!
senior tag
jó kettősügynökként természetesen mindkét oldal küldijeit meg kell csinálni
Jahh igen most elérkeztem egy nagy problémához: abszolút nem motivál hogy átkutassam a dögött állatokat/orcokat és elvegyem tőlük a javaikat, mert egyszerűen nem tudok mit venni a lóvéból Úgyértem lehetnének a játékban olyan fegyverek, ruhák, tekercsek amik télleg nagyon drágák mert így lenne értelme a lévadászatnak, mostis van 700K-m kp-m meg még 200 El-Bastardokban, meg 200íjjakban/ork fegyverekben meg az egyéb fül alatt található tárgyaim értéke is valami 200K... És egyszerűen nemtok mit csinálni vele . Jólenne ha lehetne építeni egy kis házat meg venni hozzá cselédeket meg háremet meg, állatokat meg földet meg ilyesmiket"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Balinov
titán
neeem,give It_xxx vagy spawn....
mondasz valamit mozog a szád: bázzeg,ne tudd meg ,milyen régen hallottam már ezt a dumát6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
K21_overlord
tag
LOL
Ha valaki még nem vette volna észre: ha van 1 olyan régi köved ami +5 ösi tudást ad akkor perfekt mage lehetsz már 1-2 kö használatával. Ugyanis ha 1x rákatintasz nő a skilled +5el a kö+eltünik eddig ok. DE ha nagyon gyorsan kattingatsz akkor nagyon sokkal nő
A fafűrészelés a dobolás mire jó??A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
Balinov
titán
válasz Janoska26 #1140 üzenetére
sztem ez akkor jöhet elő nálad,mikor egy skill-t akarnál megtanulni egy oltárnál,sőt éppenpont olyan skillt-,aminek az előfeltétele (erő,tapasztalat,satöbbi) még nincs meg.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Detox!
senior tag
válasz Janoska26 #1140 üzenetére
végülis nemgáz hogy kinyírtad Rohbar-t de akkor Innos-al már nem lehetsz
Balinov: ''ha minket látsz nem vagy vak'' meg ''ne mondd meg a nyilvánvalót''. Énis már régen hallottam de most vmiért eszembe jutottak és olyan jó volt leírni
Viszont a kódok most sem muxiznek ha jól értettem akkor így kell beírni ha Xardashoz akarok menni hogy: ''give It_Xardas'' így írtam és kiírta hogy ''Added 1x (0000000) to player's inventory'' vagy vmi ilyesmit. De nézem Inventoryba és sehol sámli
Sry hogy értetlen vok"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
ftc
nagyúr
Ben Sala
hol a maradék 3 nyersacél ládikó?
ahol a Gothic3.hu-n irták ott a kereskedő dobozait találtam meg...
tippeket kérek....azt megyek még 1 feladat a köépföldén és irány a fagyos normand....
azt közbren eldöntöm kihez akarok tartozni -
Detox!
senior tag
Húvazz fullra nem emléxek pedig itt a szemem előtt ahogy az inventorymban pihennek (nehéz láda vagy mi a nevük) a ládák Sztem nincsenek nagyon eldugva, szal zongorázdd vég a lehetséges helyeket. Sry hogy nem tudtam segíteni B-type már biztos vágná a választ
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Balinov
titán
válasz Janoska26 #1142 üzenetére
javagy úgy, én még csak ilyen kis,útszéli oltárokkal találkoztam,mint pl. ami ardeában,cape dunnál a kaputól jobbra vagy trelisnél az útkereszteződésnél van.
-
Balinov
titán
hát,már alakul,de nem az igazi.
nézted a txt elejét? usage:
spawn xyz Article xyz to appear leave (see list)
INSERT xyz Article xyz in the inventory place (see list)
teach xyz Ability xyz learn (see list)
1értelmű,hogy nem tudsz megtanulni (teach)1db Xardast,sőt,nem tudsz beszúrni 1db Xardast az inventorydba( insert) tehát a spawn a megoldás.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Taki81
csendes tag
HI,
Nemtom, hogy jött össze neked 700k
Én még olyan 70k körül szüttyögök. Ja és még nincs meg a paladin armor ami 150k!
Gondolom lenyomtál már 1-2 várost és jól ki is fosztottad
Én megpróbálom kiélvezni a gamet amig lehet és megcsinálni lehetőleg mindenhol minden küldit. Aztán ha már minden kész jöhet a hent!
A pénz használatra amit irtál azt csak támogatni tudom.
Jó lenne egy kieg amiben lehetővé tennék a saját rezidencia vásárlását, meg minden berendezést, háremet esetleg egy kis földet a házmögé állatokkal bérmunkásokkal.
Vagy egy fighter/mage klubb létrehozása kiképzőtáborral lovagi tornával ilyesmi.
Lenne 1-2 ötlet amit megcsinálhatnának.
Terjesszük elő a Piranha Bytes-nak
Hátha
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest