- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Belefutottam egy elég idegesítő bugba: ha meg akarom tanulni a méregkészítés mesterségét, kiperkálja a hős a lét, el is veszi a skillpointokat, de a mesterséget nem kapom meg! Több alkímistánál is kipróbáltam, mindnél ezt csinálta.
-
krokk
senior tag
loptam harwireden volt az új patch leírása az alábbi szöveggel:
''Harci AI-t polírozták, egyszerűsítették pár szörnynél, mint például a híres, díjbirkózó vaddisznó.''the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
aranyos kis bugot találtam montera felé beugrottam egy barlangba tolvajokat irtani és egy kanyar végén volt egy kis ''terem'' benn vagy 4-5 tolvaj 1 nyíl be és rohanás ki a kanyaron túlra hogy ott bevárom őket és leölöm várok semmi.. na mondom gyanús kapnak még 1 nyilat. megyek vissza tök üres a terem út csak az az 1 van befelé.... eltűntek szerintem ahogy jönni akartak kifelé kieshettek a világból valahol félúton vagy nemtudom mindenesetre kipakoltam a helyet és eljöttem
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
bocs nemtudtam hogy a starwars univerzummal is keveredett a játék nem lenne meglepő már vmi újat kellett beletenni a meglepi a lézerkardos főellenfél lesz xardas? (remélem jól írtam a nevét)
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
-
krokk
senior tag
jah mondjuk érdekes lehet orkok oldalán nyomni lenyomni a felkelők táborát már az elején... hát majd lehet 2. nekifutásra egy olyan verziót is kipróbálok
-
krokk
senior tag
megy vki orkok oldalán a kezdetektől? vagy azt mindenki 2-3. végigjátszásra tartogatja?
-
Zenty
őstag
Nah sg-én már az egyik kocka végig is játszotta egy stroryt
Guild Wars - Zenty a survivor
-
Sárpac
nagyúr
Némi segítség a géme gyorsítására:
[link]
Igaz ruAlapfesz alatt a maximumon túl!
-
frizso
senior tag
válasz Silencer83 #140 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TheSilencer igazad volt van ! Már jó egy hete szenvedek ezzel a játékkal, ez tényleg memória faló, 2*512Mb-t igen karcsú neki, de szerintem a 2*1gb-t is éppen elég lehet! És valószínű elkel neki egy duplamagos proci si!
Szal az egész egy nagy türlem játék a számomra, pedig a vga karim (x850xt) elég jól bírja 1024*768-ban high felbontáson 20-30fps (szűrés nélkül) barangolás közben, de minden pecben tölt ez a szutyok játék, ekkor beszaggat, élvezni csak úgy tudom, ha minden mediumon van és legalább 2gb-t lapozó filét állítok be, de még ekkor is az új terülteknél illetve ellenfeleknél valamikor megáll pár sec-re tölteni
De cool a játék, bár vannak benne hibák, de remélhetőleg a pach-ek ezeket majd kiküszöbölik!
Minden Gothic fannak jó játékot! Up a 18. szintű karimnak!
2x512Mb -al nem aradozas lesz, hanem siras
TheSilencer -
Zenty
őstag
kinti fórumokon valakinek 3 gb memel is beakad állitólag 1-2 sec-re.
Szal szerintem10 giga talán megfelelő lesz
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
littleNorbi
aktív tag
Hol találom Ortega-t, a banditák fejedelmét ?
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
én is le fogom tesztelni, meg a Neverwinter 2őt is, aztán majd meglátjuk.. hallom ennek a szörnyetegnek a gépigényét, nem baba azért remélem 2giga memóval játszható lesz
-
krokk
senior tag
válasz littleNorbi #271 üzenetére
egy barlangban van. ha az első falu kapujában állsz kifelé nézel akkor jobbra ha elindulsz úton ott lesznek az orkok na arrafelé kell még menni jobbra. egy kőkör lesz arrafelé ahol egy vadász van meg mellette farkasok és ládák. na ott lesz egy barlang is a közelben ahol bennvan ortega. de sokan vannak benn. semmiképp se egyedül menj.
-
krokk
senior tag
szerintem inkább egyenlőre NWN 2 ezt még hagy fejlesztgessék picit mert eléggé a játszhatóság rovására megy elég sok hiba sajnos.... pedig nekem jobban tetszene mint nwn de unom a sok akadozást és töltésre várást stb....
-
ftc
nagyúr
jaja azért hagytam abba mert ezt igy nem lehet..
én már akkor kezdtem féni mikor megjeentek első képek s a map nagysága..
mivel G 1,2-ben is behuzta a full mapot de ott sokkal kisebb volt szal oda elég volt az 1Gb is...
talán ha decemberben adták volna ki nem evett volna meg ennyi memóriát.. -
krokk
senior tag
nem húzza be a full mapot. csak a töltések nem eléggé optimizáltak. ha egy határra érsz akkor tölt be egyszerre mindent. gondolj csak pl WoW-ra ott mekkora a térkép? ott se tölti be egyszerre az egészet de mégsincs töltés. ott jól van optimizálva és elére betölti játék közben a környező területeket ahogy közeledsz hozzájuk úgy hogy észre se veszed.
-
krokk
senior tag
-
Sárpac
nagyúr
Gothic 3 memóriaigény:
[link]Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Renegade88
tag
Hat vissza sirhatjuk a jo oreg Gothic I -et ahol a jatek rovid idon belul akkora terulteteket toltott be . En azt hittem az en gepem kivaltsaga ez a gyakori toltogetest, de itt olvasgatva latom hogy a kemeny konfigot is probara teszi. Nekem 2*256 ramom van, amivel remalom ezt jaccani
Addig is bizzunk a Pyranha bites embereiben hatha kiotlenek vmit"Egyensúly kell amíg állsz"
-
frizso
senior tag
Üdv
4*512Mb-t ram elég lenne a Gothic 3-hoz?
Vagy inkább 2*1Gb-t kellene? -
krokk
senior tag
nagyonis egyetértek veled... mondjuk nekem alapba szimpibb az 1emberes rpg mint a csapatos.... de a gothic csak bugos ezt ki lehet javítani. míg nwn2 őt kezdhetnék újraírni mondjuk egy 2ds motorra vagy egy felülnézetes 3dsre ami nem ilyen hülye kamerakezeléses.... érdekes hogy DungeonS.-ben pl jól megoldották nwn2ben meg nemtudják...
hogy témához is legyen:
ki játszik már 1.08al? tényleg jobb lett? gondolom most már többen próbálgatják vele nem csak 1-2 ember.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
frizso
senior tag
Én is az 1.08-al nyomom alapból (kezdetektől) és 2*512-vel is eldöcög!
Csak néha szaggat be, de akkor az eltart egy darabig
Kezdem azt hinni kiváltságos helyzetben vagyok, mert az eddig felsorolt bugok közül nekem még egyikben sem volt részem!!! Pedig már nyomom jó ideje!
Leszámítva a gyilkos vadkant , na meg a memó problémát! -
Kraptor
őstag
Nem tudom, hogy mit csináltam de úgy tünik, hog ymost sokkal de sokkal jobban fut a game, mostmár élvezhető is
-
Sárpac
nagyúr
Kezd tetszeni a szarvasvadászat!
Van olyan hely ahol drágábban beveszik a vad árút (bőrök fogak nyelv stb...)?
Meg hol lehet fegyver élezést tanulni?Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
krokk
senior tag
én az árakban sehol nem láttam különbséget... lehet egy-egy tárgynak mindenhol ugyanannyi az ára. de nem biztos.
élezést meg minden kovácsnál. én pl amikor a lázadóknak kellett kovácsot szerezni. tőle tanultam meg. ugye a farmon kellett legyőzni az orkot és cserébe odaadta a rabszolgáját a kovácsot nekem. de gondolom ezt már megcsináltad. ha nem akkor hajráthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
frizso
senior tag
Fegyver élezést szinte minden kovács tanít, nekem a Rebel-ek barlangjába lévő kovács tanította meg (5Lp 1000gold), mellesleg én szabadítottam ki a kovácsot (küldi még a játék elején: keress kovácsot mert a mienk eltűnt) az orkok elnyomása alól!!!
Hol az a hely, ahol minden vad cucc jó áron eladható? -
Kraptor
őstag
Ork vagy Hasashi, de mondjuk eddig a legjobban a Rangerek szeretnek mert visszavittem nekik a stonejukot és rögtön megugrott 25%ra a haverság. Most Monteraba vagyok bejutottam már a várba haverkodtam az orkokkal és a zsoldosokkal, de nem találom az Orc vezért. Nincs a helyén, nem tudom, hogy ez bug e vagy csak rejtőzködik
-
Boglya
senior tag
Hijjnye, asszem kicsit eltoltam a dolgot. Addig irtottam az orkokat, h most már nem elég h a parancsnokok nekem ugranak, minden ork szalad késsel a nyakamnak. Így most jópár missiont nem tudok teljesíteni. Már a hassasinokkal se állok túl jól, az ő vezetőiket se tanácsos megközelítenem.
-
Kraptor
őstag
Pedog nagyon jó...Ork rulezs Mondjuk Montera bebugzott nekem, mert nem találom az Ork vezért és már betudok menni az udvarba is vagy ott nincs is vezír?
1.09 pöcs most jött ki de semmi nagy cucc...
''This patch only addresses an issue that can lead to a crash when saving the game under special system configurations especially after playing for a longer time. No other changes to 1.08 have been made. ''
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
Gothic 3 Elfogyott a 2Giga ram + a 4Giga swap!
[link]
LOOL!Alapfesz alatt a maximumon túl!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest