- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz tomboy0013 #65 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Állítólag, a Vodásoknál van (csak) hálózati gond. A többiek nemigen szoktak panaszkodni.
-
Technoman
őstag
válasz tomboy0013 #86 üzenetére
Szerinted az Alza, mennyire ad "normálisabb" garanciát, a mo-n hivatalosan nem forgalmazott, de jóval régebben üzemelő Aqua-nál? (tényleg érdekel)
-
Technoman
őstag
válasz tomboy0013 #88 üzenetére
Félre ne értsd -ha maradok a Pixel 7/8 vonalnál- én is inkább ott venném meg. De a jogszabály 2021 óta ismeri a sávos garanciát és ebben az esetben, főleg az Aqua-nak is ezt be kell tartani, azaz egységesen mindenhol 3 évet kell adni (ezt, mint természetes személyre, azaz fogyasztóra értettem, Ettől, ha jól hallottam, az Alza eltér, mert ő a "közületeseknek" is megadja, a plusz éveket)
Ettől engem, sokkal jobban izgat az a dolog, hogy ha elromlik, ki hol javítja/javíttatja a Pixelt? (mivel mo-i forgalmazó híján, nem tudsz berobogni, pld egy pesti gugli store-ba)
Ugye, a mo-i jogszabály szerint, a vállalkozásnak (esetünkbe Aqua-nak/Alza-nak) erre 30 napja van. Ha nem, a vásárló élhet a kártalanítás jogával.
Na már most, ha kiküldöm a Németországban vett készüléket sem tudom ezt az időt tartani, tehát marad a mo.-i sufnituning.
Kérdés, hogy ezzel kapcsolatban, kinek van itt bármilyen tapasztalata? -
*RLaci*
addikt
válasz tomboy0013 #88 üzenetére
+1 Szintén csak pozitív tapasztalatom van velük, garanciáztatásban és elállásban is.
-
gyépés
aktív tag
válasz tomboy0013 #86 üzenetére
Ha figyeltél, én xiaomi 12-t választottam végül. Az Aquában a 8/256-os 160k, az Alzábsan a 8/128 az 240k. Nekem nem tűnik az Alza valid opciónak. Vagy benéztem valamit?
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
xhege
veterán
válasz tomboy0013 #172 üzenetére
Bár nem nekem szólt a kérdés, de többnyire a jobb fotós képességeket keresik az S23 Ultra tulajok.
-
ghiottone
nagyúr
+1
én se értettem hirtelen, hogy 7a vs. S23 Ultra?Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Technoman
őstag
Két teló között vacillálok: az "üzembiztosabb" S23 Ultra és a jobb fotóképességekkel rendelkező , de sokak által bugos Pixel között. ( Igazatok van, ez a Pixel 7a topikja, ide csak azért írtam be, mert itt kezdődött el az ezzel kapcsolatos beszélgetés. Természetesen a 7 Pro lenne a kiszemelt)
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz tomboy0013 #178 üzenetére
Ok, akkor ezt benéztem Köszi az infót
-
xhege
veterán
válasz tomboy0013 #178 üzenetére
Azért halkan leírom, hogy nekem a 7 Pro egy konferencián szoba hőmérsékleten (novemberben) videózás es fotózás közben forrt fel és kapcsolt ki. Lehet egyedi hiba volt, de az biztos, hogy saját tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz tomboy0013 #187 üzenetére
Igen akkor még nagyon friss telefon volt, csak a történelmi hűség kedvéért írtam le, hogy 7 Pro esetén is volt ilyen. Hogy mennyit javult azóta nem tudom, mert a hívással is sok gondom volt, így némi Hentai OS kitérőt követően elváltak útjaink.
-
spect80
senior tag
válasz tomboy0013 #192 üzenetére
Jogos, sok múlik a személyes preferenciákon.
-
Fall-N
veterán
válasz tomboy0013 #192 üzenetére
Samsung 25W-os töltőt ajánlom én is. Motorola mellé nem kaptam töltőt gyárilag, így vettem helyi boltban. 6ezer Ft volt + Samsung Type-C - Type-C kábel 4 ezer, mert itthon nem volt ilyen kábel (Tudnám mi értelme a töltőn a Type-C-nek ). Nem is néztem utána mennyi lett volna webshopból, mert azonnal kellett a töltő, mert nem volt itthon. Mondjuk a szállításu díj miatt lehet nem is jöttem volna ki olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest