- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Penge_4 #14819 üzenetére
"Pedig valójában mi is a logikus érv arra vonatkozóan, hogy a user nem akar több funkciót, amennyiben azok a funkciók nem tolakodnak? Mert régen megvolt a simple/advanced/expert GUI, vagy az utóbbi kettőt megspórolva simple GUI, plusz konfigurációs fájlok."
Ezt a szerepet szerintem most az extension + flags tölti be, ami szerintem sem jó (elegendő) megoldás, de gondolom nem szeretnék, ha GUI-t össze-vissza lehetne darabolni/módosítgatni, mert az a koncepciójukba ütközhet, még akkor is, ha egyéni dolog. Mert pl. neten megjelennek a széthekkelt GUI-s Chrome-ról képek, a hozzá nem értő júzernek meg csak annyi jön le ebből, hogy ez bonyolult, ez hogy néz ki, inkább marad az IE-nél, mert azt megszokta.
Én is szeretném, ha lehetne ilyen dolgokat módosítani, de már évek óta látszik, számukra nem ez a cél, akiknek ilyesmire van igényük, azok (még) nincsenek elegen (és ahogy írod is, az öngerjesztő folyamat miatt lehet, hogy nem is lesznek).
Talán az Opera vagy majd valami más Chromium/Blink fork megoldja ezt a gondot is.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Penge_4 #14819 üzenetére
Ez jó, most nézem ezt, meg az eggyel előtte lévő hozzászólásodat, és elég sok az átfedés abban, amit én is leírtam, csak másképpen.
Amúgy valóban, tény, hogy azért sok minden így is hiányzik az extension API-ból, inkább arra gondoltam, hogy legalább ebben látok valami fejlődést, nem úgy, mint pl. a Chrome alapfelületében.
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest